DREPT LA REPLICĂ Către redacţia ziarului "BURSA",

SC SIERRA QUADRANT SPRL Ing. OVIDIU NEACSU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 13 august 2007

Subscrisa S.C. "Sierra Quadrant" S.P.R.L., referitor la articolul publicat de ziarul dvs. intitulat "Soarta angajaţilor de la SC S.A. Galaţi ameninţată de conflictul dintre cei doi lichidatori", din data de 7 august 2007, prin care aţi prezentat în mod eronat şi neadevărat, demersul în justiţie al "Sierra Quadrant" S.P.R.L., cu privire la desfăşurarea procedurii de lichidare voluntară a S.C. "MENAROM" S.A. Galaţi, vă solicităm un drept la replică.

Astfel, S.C. "Sierra Quadrant" S.P.R.L., în calitate de participant la desfăşurarea licitaţiei organizate de A.V.A.S. Bucureşti contestat în baza Legii 554/2004, actul administrativ, respectiv procesul - verbal de licitaţie prin care a fost desemnat lichidator S.C. "Management Reorganizare Lichidare Iaşi" S.P.R.L., pentru că nu au fost respectate condiţiile din caietul de sarcini în ceea ce priveşte societatea care a câştigat licitaţia, societate fără nicio experienţă în domeniul lichidării şi care a obţinut punctaj maxim la această categorie.

S.C. "Sierra Quadrant" S.P.R.L., în conformitare cu dispoziţiile legale mai sus menţionate, a solicitat anularea procesului - verbal de licitaţie în cadrul contestaţiei formulate la A.V.A.S. Bucureşti, contestaţie administrativă respinsă, următorul demers fiind contestarea în justiţie a actului administrativ, cauză ce formează obiectul dosarului 1095/44/2007 al Curţii de Apel Galaţi.

În termen legal am solicitat suspendarea provizorie şi de urgenţă a acestuia în baza art. 14 din Legea 554/2004 până la soluţionarea cauzei prin hotărâre definitivă.

Afirmaţia că ne opunem lichidării voluntare este neadevărată, ea fiind făcută în scopul vădit de a discredita societatea noastră în faţa opiniei publice în vederea obţinerii unor avantaje în cadrul acestui litigiu şi implicit avantaje financiare, de către câştigătorul licitaţiei.

Demersul nostru judiciar nu are nici o influenţă, de orice natură, asupra activităţii societăţii "Menarom" S.A. şi nici asupra salariaţilor acesteia, iar articolul publicat de ziarul dvs. lasă să se înţeleagă că societatea noastră ar avea vreo responsabilitate cu privire la situaţia financiară dezastruoasă în care a fost adusă de către cei care au administrat-o până în acest moment.

De asemenea, vă precizăm faptul că S.C."Sierra Quadrant" S.P.R.L. nu a contestat intrarea în lichidare a S.C. "Menarom" S.A., aşa cum eronat s-a precizat, ci doar desemnarea lichidatorului care nu întrunea condiţiile de numire, desemnarea acestuia făcându-se în baza altor criterii decât cele legale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb