DUPĂ O ORĂ DE TRANZACŢIONARE Capitalizare bursieră de 45 milioane lei pentru Firebyte Games

A.I.
Piaţa de Capital / 6 aprilie 2021

Capitalizare bursieră de 45 milioane lei pentru Firebyte Games

Tranzacţii de peste şase milioane de lei, cele mai mari de la BVB

Acţiunile Firebyte Games (FRB), prima companie de gaming listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), se tranzacţionau la preţul de 1,28 lei după o oră de la deschiderea sesiunii bursiere, ceea ce conferă emitentului o valoare de piaţă de circa 45,08 milioane de lei, cu 128% peste cea la care a fost închis plasamentul privat din luna februarie a acestui an.

Compania a debutat astăzi în piaţa AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacţionare al bursei noastre, iar după o oră de tranzacţionare valoarea schimburilor cu titlurile FRB se ridica la circa 6,16 milioane de lei, cea mai mare de la BVB.

În februarie 2021, Firebyte Games a derulat un plasament privat prin care a atras 4,9 milioane lei de la investitorii din piaţa de capital. Plasamentul a fost încheiat anticipat încă din prima zi, în condiţiile în care a fost înregistrat un grad suprasubscriere de aproape 366%.

În 2020, compania a avut venituri totale de 1,502 milioane de lei, cu 6,7% sub cele din 2019, în schimb profitul net a urcat cu circa 38%, la aproape 0,34 milioane de lei, conform informaţiilor din memorandum-ului de listare.

Firebyte Games este un start-up înfiinţat de Ovidiu Stegaru în 2018 în Cluj-Napoca ce dezvoltă jocuri pentru device-uri mobile. În prezent, compania urmăreşte două direcţii generale: dezvoltarea jocurilor pentru partenerii externi într-un acord de tip "share revenue" şi dezvoltarea şi publicarea jocurilor casual in house. Între jocurile dezvoltate de Firebyte se numără Castle Siege, Cooking Story, Knitting Master, Monster Smash, Brick by Brick, Hoover Tank sau Recycling Master.

Înainte de listare, Firebyte Games avea 155 de acţionari. Cei mai mari acţionari ai societăţii sunt SSIF BRK Financial Group (47,89%), SAI Broker (15,02%) şi Adrian Andrici (12,08%).

BRK Financial Group a intermediat plasamentul privat şi, totodată, admiterea la tranzacţionare a societăţii în piaţa AeRO, în calitate de Consultant Autorizat.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Scump domnle scump, dincolo era mai ieftin, ex MSFT, AAPL, GOOGL

    1. S'a marcat randament 100% intr-o singur zi?

      S-a marcat. 

      Nu si pentru altii.Oarecum nu mi se pare corect sa existe plasamente private unde doar un grup sel ect are dreptul sa participe. IPO sau listare directa e mai corect.Dar hei.Asta e piata.

      Poate participa la un plasament privat oricine indeplineste criteriile. In primul rand trebuie sa fii la brokerul care gestioneaza plasamentul, apoi trebuie sa ai bani si propensiune fata de risc. Asta e tot.

      Ipo sau listare directa inseamna transparenta. Mioriticii nostrii prefera plasamente private...unde numai ANumite persoane au acces. Nu inteleg cum O companie cu venituri de 1,5 mil ron si profit de sub 0,3 mil ron este evaluata de piata....CICA... la 45 mil lei . Tine de putul gandirii ????????????????????

      trebuie sa raporteze trimestrial ce fac si pretul se va ajusta. acum P/E e la 150 pentru FRB iar media in industrie de gaming e 27. sunt ei mai speciali. nu trebuie sa cumperi aici

      plasamentele private sunt pentru smecheri (a se citi patroni existenti, care vind actiuni catre cine doresc ei) "oricine" nu va indeplini criteriile de plasament privat niciodata,

    Firebyte Games este un start-up înfiinţat de Ovidiu Stegaru în 2018. Din 45 milioane capitalizare la listare, Ovidiu Stegaru are 12.500 lei, valoarea celor 10.000 de actiuni FRB detinute dimineata. ce inceput trist de poveste de succes. :(

    1. 10-15% daca-si pastra din firma era milionar altfel banii din listare poate ajung pentru Electric sau Untold la vara.

      Casandra .......?

      Casandra.......?.

      Se listeaza Uipath la New York şi va inţelege va fi pe toate portalurile ştirea. Daniel Dines are 20% din Uipath care la plasamentul privat de $750M din februarie a fost evaluat la $35B

      Sa avem astfel de listări ... si piața de capital va cistigat împreună cu noi toți. ..

      Foarte foarte trist și parcă nu este adevărat, cum poate un founder să aibă doar 0,002% și eu am avut mai multe de 10.000 azi dimineață !!!

      Apoi le.am dat apoi :)

      La un posibil Exit nu sa gândit, doar la salariu net... ciudad și foarte rar 

    Compania are potențial de dezvoltare urias! Toată lumea se joaca, de la cei mai tineri la cei mai în vârstă, ca să nu zic bătrâni. De ex. Socra-miu are 82 de ani, acum 1 an nu avea nici smartphone, acum pe lângă smartphone a cerut și o tableta. Citește de pe ea multe ore și l-am găsit jucându-se jocuri simple. Treziti-va băieți ca lumea se schimba... Revenind la companie, veți vedea ca peste 2-3 ani va valora de 10 ori mai mult

    1. asa sa fie, se profite altii eu ma abtin, ca asa am jucat si al loto si tot degeaba

      Eu sunt treaz, prefer sa ma imbat dupa prima raportare anuala la FBR...

    bine ca sunt bani in piata, in rest gasim actiuni sa le schimbam pe banii astora largi la punga :))))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb