Echipa naţională: Obiectiv imediat, victorie în Lituania

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 15 octombrie

Echipa naţională: Obiectiv imediat, victorie în Lituania

English Version

După o victorie convingătoare împotriva Ciprului, echipa naţională de fotbal a României s-a deplasat la Kaunas, unde va disputa următorul meci din Liga Naţiunilor împotriva Lituaniei. Cu o echipă încrezătoare, trei victorii consecutive, "tricolorii" caută să continue seria bun, care ar consolida primul loc în grupă.

Programul dinaintea poartidei de azi a fost unul "clasic". Jucătorii care nu au fost implicaţi activ în meciul din Cipru au efectuat un antrenament duminică dimineaţa, în timp ce titularii au beneficiat de o sesiune de recuperare. Cu toate acestea, echipa a avut parte şi de un şoc, o schimbare drastică a condiţiilor meteorologice, trecând de la temperaturile de 30 de grade din Larnaca la doar 8 grade în Kaunas. România va juca fără Nicuşor Bancu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, acesta întorcându-se deja la echipa de club. Selecţionerul Mircea Lucescu a subliniat că antrenamentul oficial nu va avea loc pe stadionul de joc, pentru a proteja gazonul. De asemenea, Lucescu a avertizat asupra dificultăţilor pe care echipa le va întâmpina în Lituania, nu doar din cauza terenului dificil, dar şi a diferenţelor climatice semnificative. Totuşi, tehnicianul este optimist, remarcând maturitatea echipei şi seria de trei victorii consecutive. Lucescu consideră că meciul poate fi decisiv pentru asigurarea calificării, mai ales dacă echipa reuşeşte să menţină forma actuală: "Victoria este victorie. Urmează acum un alt meci foarte dificil, iar condiţiile meteo şi terenul greu din Lituania vor fi provocări. Îmi pare bine pentru băieţi că au legat trei victorii, ceea ce înseamnă foarte mult pentru moralul echipei". "Cred că dacă vom câştiga şi în Lituania, în proporţie de 90% terminăm pe primul loc în grupă. Această maturitate ne-a adus în acest punct şi ne face să câştigăm meciuri", a declarat Răzvan Marin, unul dintre jucătorii cheie ai echipei. "Este devreme acum să vorbim despre calificări. Mai sunt trei meciuri în grupa din Liga Naţiunilor, în decembrie este tragerea la sorţi. Noi ne pregătim, depinde de noi să-i facem viaţa grea lui Mister, să îi fie greu să aleagă primul unsprezece. Ştiţi şi voi, ştim şi noi că ultimul mondial la care am participat a fost în 1998 şi ştiţi cât de dificil este să ajungi acolo. Ştim că este loc de îmbunătăţiri în jocul nostru şi de aceea avem aceste meciuri din Liga Naţiunilor, să ne testăm, să ne ridicăm. Gândul nostru este la Mondial! Ştim că va fi greu, cred că suntem în urna a doua pentru tragere la sorţi, dar vom vedea în decembrie în ce grupă vom fi", a spus căpitanul echipei, Nicolae Stanciu. Partida de azi este foarte importantă pentru România, care se va lupta cu Kosovo pentru şefia grupei în Liga Naţiunilor.

Meciul va fi arbitrat de scoţianul Nicholas Walsh, ajutat la cele două linii de Graeme Stewart şi Calum Spence.Rezervă va fi Christopher Graham, iar în camera VAR se vor afla John Beaton şi Ross Hardie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5501
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2933
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9421
Gram de aur (XAU)Gram de aur388.9505

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb