Ediţia TNI din această primăvară se desfăşoară în Bucureşti în perioada 19-21 mai

S.B.
Comunicate de presă #Construcţii / 25 aprilie 2023

Ediţia TNI din această primăvară se desfăşoară în Bucureşti în perioada 19-21 mai

Cel mai aşteptat eveniment imobiliar din această primăvara se desfăşoară în Bucureşti în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului. La această ediţie a Târgului Naţional Imobiliar (TNI) participă 110 companii ce activează în domeniu: dezvoltatori şi agenţii imobiliare de top din România, instituţii financiar-bancare, companii din străinătate, iar evenimentul TNI se bucură de încrederea şi sprijinul celei mai importante asociaţii imobiliare din Statele Unite ale Americii, National Association of Realtors NAR.

Interesul din partea jucătorilor din piaţă şi al presei de specialitate este foarte ridicat, iar evenimentul facilitează conectarea "în persoană" dintre liderii din industria imobiliară şi persoanele interesate de achiziţii imobiliare pe termen scurt şi mediu.

"Persoanele aflate în căutarea de locuinţe, pasionaţii de real estate, dar şi cei care sunt interesaţi de achiziţii imobiliare cu scop investiţional sunt invitaţi să viziteze ediţia Târgului Naţional Imobiliar TNI ce are loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului. Vizitatorii TNI au acces în cadrul expoziţiei la proprietăţi pe toate gusturile, bugetele şi nevoile: de la proprietăţi low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălţime, apartamente premium în centrul capitalei, proprietăţi de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, construcţii tiny house, case pe structură metalică, vile la periferia capitalei, case timberframe, până la penthouse-uri şi oportunităţi de investiţii pe litoralul românesc, în Dubai, Spania şi chiar Miami.

Intrarea la târgul imobiliar se realizează GRATUIT în baza QR codului generat de aplicaţia de mobil TNI, ce oferă utilizatorilor acces gratuit la cele mai recente ştiri & noutăţi din piaţa imobiliară şi în plus facilitează schimbul datelor de contact dintre vizitatori şi expozanţi", a declarat Cristina BERCEA, PR Manager al Târgului Naţional Imobiliar.

Cele mai solicitate tipuri de locuinţe sunt în continuare apartamentele de 2 şi 3 camere, iar în momentul de faţă se resimte un trend puternic de dezvoltare de proiecte imobiliare complexe, care oferă o gamă largă de servicii şi facilităţi, precum şi o tendinţă de reutilizare a clădirilor istorice sau de patrimoniu, transformându-le în locuinţe şi spaţii comerciale moderne. Un trend ce a căpătat amploare în ultimii ani îl reprezintă dezvoltarea sustenabilă a proiectelor imobiliare, cu accent pe eficienţa energetică şi protecţia mediului. Aceasta include utilizarea materialelor durabile şi a surselor regenerabile de energie, precum şi construirea de clădiri verzi şi prietenoase cu mediul înconjurător.

Se estimează că preţurile locuinţelor vor continua să crească în 2023, în special în zonele urbane sau în apropierea marilor centre de afaceri. Această tendinţă se datorează, în principal, cererii ridicate pentru locuinţe confortabile şi moderne, dar şi a creşterii costurilor de construcţie şi a materialelor de construcţii.

Pentru ediţia TNI ce va avea loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului companiile expozante au pregătit oferte speciale, discounturi, bonusuri şi se aşteaptă un număr foarte ridicat de vizitatori!

TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din România şi unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, având deja o tradiţie de 19 ani în acest segment.

Mai multe informaţii : www.targulnationalimobiliar.ro

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb