EIG aşteaptă în continuare un răspuns la propunerea de a prelua portofoliul Euroins România

S.B.
Bănci-Asigurări / 19 aprilie 2023

EIG aşteaptă în continuare un răspuns la propunerea de a prelua portofoliul Euroins România

Euroins Insurance Group aşteaptă în continuare un răspuns din partea autorităţilor române precum şi a mediului politic, cu privire propunerea înaintată de BERD şi Eurohold de a transfera întregul portofoliu de daune al Euroins România către EIG Re, potrivit unui comunicat al Eurohold remis astăzi redacţiei.

"Au trecut aproape două săptămâni de când Eurohold Bulgaria AD şi BERD, acţionari ai Euroins Insurance Group, au înaintat o propunere concretă către FGA, ASF, Guvern şi Parlament, pentru a evita ca Fondul să cheltuie banii statului român şi ai contribuabililor pentru plata daunelor RCA, ca urmare a deciziei ASF de a retrage autorizaţia de funcţionare a Euroins România şi a iniţia procedura de faliment a companiei.

Din păcate, nu există încă un răspuns din partea niciunei autorităţi române cu privire la această propunere sau vreo altă contrapropunere, iar criza de pe piaţa RCA se adânceşte pe zi ce trece, fiind afectaţi aproape 2,7 milioane de asiguraţi RCA.

Continuă, din păcate, practica răspândirii zvonurilor care citează surse anonime, cu minciuni evidente şi informaţii amestecate în mod răuvoitor şi construite în aşa fel încât să provoace manipulare cu scopul de a crea o percepţie falsă asupra Eurohold Bulgaria AD, BERD şi filialele acestora.

Pentru conformitate, Eurohold Bulgaria AD a propus transferul ÎNTREGULUI PORTOFOLIU de daune al Euroins România către EIG Re, repetăm: TOATE daunele, astfel că EIG Re se angajează să acopere TOATE plăţile anterioare şi curente de daune. Plata pentru acestea reprezintă toate activele existente ale Euroins România" se arată în comunicatul Eurohold.

"Euroins Insurance Company AD, filiala bulgară a grupului şi una dintre cele mai mari divizii din holding, va opera iniţial în România sub regimul Freedom of Services (FoS), şi va prelua tot portofoliul existent de contracte actuale şi vom acoperi toate daunele viitoare. Acţionarii se angajează să asigure aportul de capital necesar pentru executarea Propunerii" spun cei de la Eurohold.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb