"Electrolux" lansează maşina de spălat rufe cu programul de spălare a pantofilor sport

A.R.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 29 septembrie 2005

"Electrolux" introduce un mod eficient şi comod de a spăla pantofii sport. Disponibilă în Europa din luna mai 2005, noua caracteristică a maşinilor de spălat este acum disponibilă şi în România. Odată cu începerea toamnei, "Electrolux Romania" lansează maşina de spălat rufe cu programul special de spălare a pantofilor sport "Sport Shoes Program", maşini de spălat vase şi uscătoare de rufe. Programul special "Sport Shoes" înlătură corvoada spălării manuale a pantofilor sport pentru tenis, alergat sau orice alt tip de pantofi sport. 2005 este un an aniversar pentru "Electrolux" împlinind 10 ani în România şi 85 de ani în lume.

"Anul acesta ne-am propus să sărbătorim împreună spiritul inovativ, designul aparatelor electrocasnice < Electrolux >. Odată cu începerea sezonului de toamnă, lansăm două produse, menite să facă viaţa mai uşoară consumatorilor din România - maşina de spălat cu program special de clătire a pantofilor sport şi uscătorul de rufe, un aparat cu adevărat util în orice cămin", a declarat Carmen Georgescu, Marketing&Communication manager, "Electrolux România".

Maşinile de spălat "Electrolux" echipate cu programul special "Sports Shoes" includ doi săculeţi din lînă care protejează pantofii sport pe toată durata procesului de spălare automată şi reduc nivelul zgomotului pe care aceştia îi fac în maşina de spălat.

"Electrolux" este cel mai mare producător de aparatură electrică pentru bucătărie şi curăţat; echipamente pentru grădină şi pădure. În fiecare an, clienţi din peste 150 de ţări cumpără peste 55 milioane de produse "Electrolux", atît pentru uz casnic, cît şi pentru uz profesional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb