EnVogue Residence dă startul vânzărilor pentru faza a doua a proiectului din Bd. Iuliu Maniu

G.D.
Companii / 3 august 2022

EnVogue Residence dă startul vânzărilor pentru faza a doua a proiectului din Bd. Iuliu Maniu

Dezvoltatorul EnVogue Residence, ansamblu rezidenţial situat în zona de vest a Capitalei, pe Bulevardul Iuliu Maniu (nr. 586-590), anunţă lansarea vânzărilor pentru corpul B, ce reprezintă a doua fază de construcţie a proiectului, conform unui comunicat remis redacţiei. Aceasta va cuprinde 214 unităţi locative (cu una până la trei camere, alături de penthouse-uri). Lucrările de construcţie se află în derulare, iar termenul de finalizare este prevăzut pentru iulie 2023.

Potrivit sursei citate, ca şi pentru corpul C, primul scos la vânzare în cadrul proiectului, clienţii interesaţi să facă o achiziţie cu plata cash, în tranşe, beneficiază de o reducere de 100 de euro pe metru pătrat util pentru orice tip de apartament - deci de un preţ efectiv de circa 1.156 de euro pe metru pătrat util (+TVA). Raportat la valoarea totală a unei unităţi locative, discountul poate depăşi suma de 9.000 de euro.

"Am început construcţia EnVogue Residence - Iuliu Maniu într-un moment profund marcat de restricţiile impuse în contextul pandemiei, motiv pentru care am încercat să ne adaptăm cât mai bine noilor tendinţe manifestate în piaţă. Am proiectat, astfel, un ansamblu de o calitate peste medie, din toate punctele de vedere. O dovadă este şi ideea de a integra în proiect adăposturi antiatomice, câte unul pentru fiecare bloc - o facilitate pe care, din cunoştinţele noastre, foarte puţini dezvoltatori o au în vedere."

Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence

Amplasat în apropierea staţiilor de metrou Păcii şi Preciziei, EnVogue Residence - Iuliu Maniu reprezintă o investiţie de circa 40 de milioane de euro, derulată de un dezvoltator autohton. Alcătuit din trei corpuri, fiecare a câte două tronsoane, ansamblul va aduce pe piaţă un total de peste 500 de apartamente noi, destinate clasei medii - garsoniere, studiouri, apartamente cu două şi trei camere, dar şi penthouse-uri. Lucrările la proiect au început în toamna anului 2021, iar în prezent se află în proces de construcţie două dintre cele trei corpuri planificate. Astfel, în vreme ce corpul B va fi finalizat în vara anului viitor, primele 169 de unităţi locative, aferente corpului C, au ca termen de finalizare luna decembrie a anului în curs.

"O caracteristică distinctivă a ansamblului de pe Bulevardul Iuliu Maniu este că apartamentele au suprafeţe mai mari decât media practicată până acum pe acest segment de piaţă. Astfel, garsonierele au peste 42 de metri pătraţi utili, unităţile cu 2 camere depăşesc, de regulă, 60 de metri pătraţi, iar cele cu trei camere, 92 de metri pătraţi. De asemenea, dotările şi finisajele se încadrează în categoria premium, tocmai pentru a furniza rezidenţilor acel plus de confort de care au realizat că au nevoie în momentul în care au fost nevoiţi să petreacă mare parte din timp în propriile case."

Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence

Dezvoltatorul EnVogue Residence - Iuliu Maniu a lansat, luna trecută, şi o promoţie destinată clienţilor care au (sau plănuiesc să îşi cumpere) maşină, motiv pentru care ar trebui să dispună de unul sau mai multe locuri de parcare în apropierea casei. Astfel, până în luna septembrie, aceştia pot beneficia de un discount de 1.500 de euro la achiziţia unui spaţiu subteran în cadrul proiectului. Promoţia este valabilă indiferent de tipul apartamentului achiziţionat "la pachet" cu un loc de parcare.

Cu un regim de înălţime de la 6 la 9 etaje, cele trei corpuri din EnVogue Residence - Iuliu Maniu au o fundaţie de tip radier general, cu două subsoluri, structura fiind pe cadre de beton, iar compartimentările interioare, din cărămidă Porotherm. Apartamentele vor avea certificat de performanţă energetică de clasa A, izolaţia exterioară fiind realizată dintr-o combinaţie de vată bazaltică şi polistiren, ce oferă şi un grad ridicat de protecţie ignifugă. Terasele vor beneficia de sistem de termoizolaţie şi hidroizolaţie de la Sika. Viitorii locatari vor avea la dispoziţie, strict în incinta complexului rezidenţial, facilităţi precum spaţii verzi, zonă de promenadă, pistă de alergare de 1.500 de metri patrati, locuri de joacă pentru copii, spaţii comerciale, restaurant, sală de fitness, supermarket, staţii de încărcare pentru maşini electrice etc, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb