eToro se extinde în domeniul NFT prin lansarea eToro.art, dedicat susţinerii colecţiilor NFT şi a creatorilor emergenţi

G.U.
Piaţa de Capital / 7 aprilie 2022

eToro se extinde în domeniul NFT prin lansarea eToro.art, dedicat susţinerii colecţiilor NFT şi a creatorilor emergenţi

Reţeaua socială de investiţii eToro a făcut astăzi primul său pas în lumea NFT-urilor prin lansarea eToro.art, un nou program dedicat susţinerii creatorilor, agenţiilor şi mărcilor NFT, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Fondul de 20 de milioane de dolari va fi folosit pentru a achiziţiona NFT-uri blue chip, dar şi pentru a susţine creatori emergenţi şi proiecte NFT. eToro îşi doreşte astfel să aducă în faţa celor peste 27 de milioane de utilizatori înregistraţi pe platformă puterea, distracţia şi comunitatea NFT-urilor şi intenţionează să ofere noi căi prin care aceştia să exploreze şi să se bucure de NFT-uri.

Yoni Assia, co-fondator şi director executiv la eToro, a declarat: "Fiind o companie care se uită în permanenţă la "ceea ce urmează", eToro vede un potenţial uriaş în metavers şi într-o serie de noi active digitale. eToro are o comunitate de peste 27 de milioane de utilizatori înregistraţi care doresc să cunoască şi să aibă acces la tehnologii noi şi emergente. Fiind una dintre primele companii care a oferit cripto alături de activele mai tradiţionale, este firesc ca eToro să servească drept punte de legătură pentru a aduce noi utilizatori în lumea NFT-urilor şi a metaversului. Suntem incredibil de entuziasmaţi să vedem evoluţiile din acest domeniu în următoarele luni."

Potrivit sursei citate, prima etapă a programului eToro.art este dezvăluirea colecţiei NFT a eToro, care include proiecte blue chip precum Bored Ape Yacht Club, CryptoPunks, World of Women şi proiecte ale unor artişti emergenţi. Odată ce fondurile sale totale vor fi alocate, această colecţie va face din eToro unul dintre cei mai importanţi colecţionari NFT din lume.

În plus, eToro plănuieşte să sprijine creatorii şi brandurile care dezvoltă noi proiecte NFT. Compania intenţionează să aloce 10 milioane de dolari pentru proiecte emergente şi să acţioneze ca partener strategic pentru a sprijini lansarea pe piaţă a noilor proiecte în 2022. Proiectele care se asociază cu eToro vor primi suport şi o serie de servicii care îi vor ajuta pe creatori să îşi aducă proiectul NFT de la concept la lansarea pe piaţă. Pentru a participa la program, aceştia vor trebui să completeze cererea de înscriere pe eToro.art.

Guy Hirsch, director general al eToro Art, a declarat: "NFT-urile reunesc cultura, tehnologia şi investiţiile. În calitate de principală platformă socială de investiţii, eToro este bine poziţionată pentru a se impune în acest domeniu, iar eToro.art va aduce împreună creatorii şi investitorii prin intermediul tehnologiei, unind comunităţile în jurul artei. Suntem încântaţi să acordăm sprijinul nostru unei game largi de proiecte de tip NFT care reflectă diversitatea, creativitatea şi impactul social pozitiv al comunităţilor de pasionaţi de artă pe care le reprezintă."

eToro va debuta cu colecţia la Muzeul de Artă Contemporană Bass din Miami în această săptămână, în cadrul unui eveniment privat axat pe viitorul culturii.

Săptămâna trecută, Delta, o aplicaţie de explorare şi urmărire a activelor pe care eToro a achiziţionat-o în 2019, a anunţat posibilitatea de a explora NFT-uri alături de acţiuni, criptomonede şi alte instrumente.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb