ETURIA:  Cererile pentru vacanţele de Crăciun şi Revelion-în creştere cu 45%, faţă de 2018

A.T.
Ziarul BURSA #Lifestyle / 25 octombrie 2019

Cererile pentru vacanţele de Crăciun şi Revelion-în creştere cu 45%, faţă de 2018

Mexic, Cuba şi Republica Dominicană sunt câteva dintre destinaţiile căutate de turişti pentru acest sfârşit de an

Vacanţele dedicate relaxării la plajă, dar şi cele care sunt construite în jurul unor experienţe autentice sunt preferatele turiştilor autohtoni pentru sfârşitul anului, potrivit agenţiei de turism Eturia specializate în vacanţe exotice personalizate.

Datele Eturia arată că numărul de cereri primite de către agenţie pentru vacanţele de iarnă a crescut cu aproximativ 45%, faţă de anul precedent. Tot mai mulţi turişti români prefer destinaţiile exotice datorită ofertelor variate de astfel de vacanţe existente pe piaţă, dorinţei de a scăpa de temperaturile scăzute din ţară, dar şi din nevoia de relaxare şi evadare din cotidian. Există anumite ţări care rămân constant printre preferinţele românilor, fiind în atenţia lor şi cu ocazia Crăciunului şi Revelionului.

Sorin Stoica, CEO Eturia, a declarat: "Şi anul acesta observăm un interes crescut al turiştilor pentru destinaţiile de plajă, cu temperaturi mult peste cele din ţară: Caraibe (în special Republica Dominicană şi Cuba), Mauritius, Maldive şi Indonezia rămân favoritele românilor. Pentru a veni în întâmpinarea acestor dorinţe, am pregătit pachete speciale: tariful pentru un sejur de Crăciun în Maldive, la un hotel de 4, porneşte de la 2.200 euro/persoană - toate taxele incluse. De Revelion, tariful pentru un sejur la plajă în Mauritius şi Seychelles porneşte de la 2.750 euro/persoană şi include toate taxele".

Pe lângă aceste destinaţii a apărut o nouă tendinţă în ceea ce priveşte modalitatea călătorilor de a-şi petrece sărbătorile de iarnă.

CEO-ul Eturia a explicat: "O noutate a anului 2019 o reprezintă faptul că tot mai mulţi români renunţă la vacanţele de tip sejur în favoarea croazierelor (alese de cei care preferă o vacanţă relaxantă, dar presărată cu obiective) şi tururilor cu însoţitor (preferate de cei care vor o vacanţă activă, plină de experienţe inedite). Pentru a răspunde acestui trend, Eturia a lansat, încă din sezonul estival, o ofertă diversificată de pachete de vacanţă în destinaţii exotice".

Astfel, turiştii se pot bucura de un circuit de grup cu însoţitor în Mexic, de exemplu, care cuprinde atât zile de explorare a culturii mayaşe şi oraşelor coloniale, cât şi zile de relaxare la plajă, pentru un tarif de 3.990 euro/persoană, cu toate taxele incluse. Iar pentru o croazieră de neuitat în Australia şi Noua Zeelandă, tariful porneşte de la 4.350 euro/persoană şi include zboruri de linie cu taxele de aeroport incluse, transferuri, cazare, mese, asigurare complexă de călătorie.

Agenţia de turism Eturia pune la dispoziţia turiştilor români vacanţe tailor made în peste 120 de destinaţii din întreaga lume, dar şi vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Anul trecut, Eturia a înregistrat o cifră de afaceri de 12 milioane de euro, iar în 2019 prevede o creştere de 20%, comparativ cu 2018.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb