Eturia lansează o promoţie dedicată circuitelor cu însoţitor de grup

F.D.
Companii / 20 august

Eturia lansează o promoţie dedicată circuitelor cu însoţitor de grup

"Eturia lansează astăzi o promoţie dedicată Circuitelor cu Însoţitor de Grup, promoţie care va dura 2 săptămâni. În această perioadă, vom rula peste 50 de grupuri cu reduceri speciale, reducerea putând ajunge până la 600 de euro, în funcţie de complexitatea pachetului, de destinaţie şi de durata acestuia. Pe lângă destinaţiile deja cunoscute precum SUA, Peru şi China, oferta campaniei speciale include şi destinaţii inedite precum: Nicaragua, Namibia, Belize, Etiopia, Arabia Saudită, Algeria, Madagascar şi Nepal. Această promoţie nu aduce doar reduceri considerabile, ci şi oportunitatea de a explora locaţii exotice şi mai puţin cunoscute", declară Ana Maria Gherasim, Director Vânzări Eturia, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Bugetul mediu pentru un astfel de circuit variază semnificativ, în funcţie de destinaţie, categoria hotelurilor, activităţile incluse şi tipul de experienţe oferite. Circuitele pot începe de la aproximativ 2.000 de euro pentru destinaţii mai accesibile şi pot ajunge la peste 10.000 de euro pentru itinerarii speciale, cum este cazul expediţiei în Antarctica. Aceste variaţii de preţ reflectă diferenţele în complexitatea itinerariului, nivelul de confort al cazării şi diversitatea activităţilor incluse.

Românii optează pentru circuitele cu însoţitor de grup datorită multiplelor avantaje, în primul rând, aceste vacanţe asigură o planificare detaliată şi eficientă, reducând stresul şi complexitatea organizării individuale. Însoţitorii de grup oferă suport continuu şi informaţii valoroase, asigurând astfel o călătorie fără griji, ceea ce contribuie la o siguranţă sporită pentru turişti. Din punct de vedere financiar, circuitele de grup sunt mai accesibile, optimizând costurile în comparaţie cu călătoriile individuale. Pe lângă toate aceste beneficii, componenta de socializare este esenţială: turiştii au ocazia să cunoască oameni noi şi să creeze amintiri de neuitat împreună, ceea ce îmbogăţeşte considerabil experienţa de călătorie.

"Analizând cifrele din 2023, observăm că turiştii noştri au preferat destinaţii precum Japonia, China, Peru, Africa de Sud şi Vietnam. Aceştia au explorat aceste locuri prin circuite de diverse durate, bucurându-se de atracţii si experienţe unice. Cererea pentru circuitele cu însoţitor de grup a crescut semnificativ şi în România în ultimul an. Comparativ cu 2023, am înregistrat o creştere de 30% pentru acest tip de pachete. Această tendinţă indică faptul că românii devin tot mai dornici să experimenteze şi să se bucure de circuite complexe, similar cu occidentalii care apreciază acest tip de vacanţe de ani buni", declară Ana Maria Gherasim.

Eturia a lansat primul Circuit de Grup cu însoţitor în 2009 şi de atunci şi până în prezent a ajuns la un volum de peste 100 de plecări de acest tip/an.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4922
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2248
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8431
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.3531

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb