Eurocopter România a asigurat transportul Nadiei Comăneci şi al şefilor CIO la FOTE

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Sport / 27 februarie 2013

Eurocopter România, parte a Eurocopter SAS, a asigurat transportul aerian al Nadiei Comăneci, al membrilor comitetului de organizare şi al altor figuri reprezentative din lumea sportului, în cadrul Fes­tivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), care a avut loc săptămâna trecută la Braşov, se arată într-un comunicat al companiei.

Eurocopter România a fost unul din partenerii oficiali ai FOTE 2013 şi a asigurat servicii de trans­port aerian pentru reprezentanţi importanţi din lumea sportului şi ai comitetului de organizare pe durata Festivalului Olimpic al Tineretului European 2013, cu ajutorul unor elicoptere model EC 135 şi EC 130. De asemenea, Eurocopter România a asigurat suport tehnic pentru echipajele SMURD şi MAI prezente la eveniment.

10 ani de Europter în România

Anul trecut, Eurocopter Româ­nia a aniversat 10 ani de activitate în România, perioadă în care a reuşit să devină lider internaţional în materie de servicii MRO (mentenanţă şi reparaţii capitale). Înfiinţată cu scopul de a contribui la dezvoltarea pieţei de elicoptere şi a industriei aeronautice româ­neşti, Eurocopter România şi-a extins în timp în mod susţinut activitatea.

Pe lângă activităţile de distribuţie de elicoptere noi către clienţi din România şi din ţările învecinate, Eurocopter România şi-a dezvoltat semnificativ şi segmentul de servicii de mentenanţă, revizii şi reparaţii capitale pentru elicoptere. Proiectele realizate pentru export reprezintă în prezent 80% din acest segment.

Peste 120 de modele diferite de elicoptere (incluzând elicoptere Puma, Super Puma, Dauphin şi elicoptere EC 135) au fost modernizate la fabrica de 4.500 de metri pătraţi de lângă Braşov, Eurocopter România livrând, de asemenea, şi peste 25 de elicoptere noi şi la mâna a doua.

În 2011, Eurocopter România a semnat un contract cu Ministerul Sănătăţii pentru livrarea a 6 elicoptere EC 135 pentru realizarea de misiuni medicale de urgenţă, două dintre acestea fiind deja predate către serviciul SMURD. Unul dintre proiectele principale ale Eurocopter România este reprezentat de actuala colaborare cu Ministerul Apărării din Marea Britanie care constă în modernizarea a 20 de elicoptere Eurocopter Puma.

Eurocopter România, care este subsidiară a Eurocopter SAS, a fost înfiinţată oficial în 2002. Situată la Braşov, compania a dezvoltat activităţi legate de pieţele civile, parapublice şi militare. Eurocopter România promovează şi vinde întreaga gamă de elicoptere noi de tip Eurocopter în România şi ţările limitrofe şi oferă suport tehnic clienţilor săi. Eurocopter România este, de asemenea, centrul indus­trial cheie în cadrul Grupului Eurocopter pentru a efectua lucrări de revizie/ reparaţie şi modernizare a elicopterelor Puma şi Super Puma pe piaţa mondială. De la crearea subsidiarei, peste 120 de elicoptere din întreaga lume au fost recondiţionate în cadrul societăţii. Firma, un joint-venture între Eurocopter şi IAR Ghimbav, a cunoscut o dezvoltare constantă în ultimii 10 ani, menţinând o tendinţă crescătoare în cifra sa de afaceri, care a ajuns la circa 28 de milioane de euro în 2011. Compania are în prezent un număr de 200 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb