Euroins Insurance Group l-a numit pe reprezentantul BERD Nikolaus Frei membru în Consiliul său de Administraţie

F.D.
Bănci-Asigurări / 5 septembrie

Nikolaus Frei, reprezentant BERD

Nikolaus Frei, reprezentant BERD

Euroins Insurance Group AD (EIG), parte a Еurohold Bulgaria AD şi un grup de asigurări lider care operează în Europa Centrală, de Est şi de Sud-Est (CESEE), l-a numit pe Nikolaus Frei ca nou membru în Consiliul său de Administraţie, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Nikolaus Frei a fost ales în cadrul Adunării Generale Anuale a Acţionarilor (AGA), care a avut loc pe 30 august 2024. El va reprezenta Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), un acţionar minoritar în EIG, cu aproximativ 10% din acţiuni. BERD este acţionar la EIG din 2021.

Ivan Kostov, Chief Financial and Risk Officer al Grupului, precum şi Iva Falina, Director IT şi Digitalizare al Euroins Insurance AD ​​(Euroins Bulgaria), filiala bulgară a EIG, sunt ceilalţi doi manageri care au fost aleşi în Consiliul de Administraţie, în cadrul AGA. Cei trei noi membri ai Consiliului îşi vor prelua oficial funcţiile în Consiliul de Administraţie al companiei după înregistrarea în Registrul Comerţului din Bulgaria.

Nikolaus Frei este licenţiat în inginerie la EPFL, Lausanne, Elveţia şi deţine un Master în Administrarea Afacerilor (MBA) de la INSEAD în Franţa. El are o experienţă solidă în domeniul asigurărilor şi al consultanţei, ocupând poziţii de top management şi CEO în grupuri de asigurări şi consultanţă de top din Europa şi Orientul Mijlociu, printre care Allianz Group, McKinsey, Willis International Holdings şi altele similare. Fiind un excelent vizionar şi strateg, Nikolaus Frei va sprijini EIG în dezvoltarea reţelei sale internaţionale.

"Suntem încântaţi să avem un manager atât de experimentat în echipa Consiliului de Administraţie al EIG. Credem că Nikolaus Frei va consolida şi mai mult managementul grupului nostru de asigurări datorită expertizei sale solide, dobândite de-a lungul anilor în consiliile de conducere ale asigurătorilor de top din Europa şi din întreaga lume", a comentat Assen Christov, preşedintele Consiliului de Supraveghere al lui Eurohold.

Ivan Kostov are peste 13 ani de experienţă managerială în domeniile finanţelor, serviciilor bancare şi de consultanţă pentru clienţii corporativi care susţin creşterea, inclusiv optimizare, acces la finanţare, structurare a datoriilor şi M&A. Înainte de a se alătura echipei EIG, el a fost director al departamentului de aprobare a creditelor corporative într-una dintre cele mai mari bănci bulgare, consultant de risc şi finanţe la una dintre cele mai mari companii bulgare de audit şi contabilitate şi şef al analizei tehnice a afacerilor într-o mare multinaţională companie fintech. Kostov deţine o diplomă de master în finanţe şi bănci de la Universitatea "Sf. Kliment Ohridski" din Sofia. Este certificat CFA, profesionist FRM şi evaluator înregistrat de afaceri, imobiliare şi active necorporale.

Iva Falina are peste 11 ani de experienţă în sectorul asigurărilor şi reasigurărilor. Înainte de a ocupa actuala poziţie, ea a fost Digital Transformation Manager la Euroins Bulgaria, conducând echipa care a digitalizat serviciile şi procesele de asigurări din cadrul companiei. Ea şi-a început cariera ca expert în reasigurare. Iva Falina deţine o diplomă de master în managementul afacerilor, tehnologie şi inovare de la Universitatea din Sheffield şi o diplomă de licenţă în ştiinţe aplicate în managementul afacerilor şi marketing de la Royal Holloway, Universitatea din Londra.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb