EY anunţă un nou partener în cadrul departamentului de audit

F.A.
Comunicate de presă / 22 iulie 2013

EY România a anunţat, astăzi, printr-un comunicat de presă, numirea Mihaelei Sandu ca partener în cadrul departamentului de audit.

"Un nou partener consolidează echipa de audit financiar a EY România, numărul total de femei partener din EY România ajungând la 4, ceea ce reprezintă 25% din numărul total de parteneri de la nivel local. Mihaela Sandu are o experienţă profesională de peste 15 ani, din care 12 ani în EY România. Mihaela s-a alăturat echipei în anul 2001 ca junior, urmând parcursul de senior, manager, senior manager şi director executiv până în momentul preluării noii poziţii", se arată în comunicatul EY România remis redacţiei.

\"Numirea mea ca partener în compania în care m-am format şi în care am evoluat ca profesionist este o etapă extrem de importantă în cariera mea. Noul meu rol înseamnă responsabilitatea consolidării echipei, creşterea bazei de clienţi din industrii-cheie şi a calităţii serviciilor pe care le oferim clienţilor noştri\", a declarat Mihaela Sandu.

Mihaela Sandu este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi (ACCA) din Marea Britanie şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România din 2005.

"În toate proiectele pe care le-a coordonat, Mihaela a demonstrat profesionalism, pasiune, determinare şi calităţi excepţionale de lider. Îi urez mult succes în noul rol şi am convingerea că va aduce o contribuţie importantă la dezvoltarea firmei noastre\", a precizat Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.

La nivel global, EY a anunţat 509 noi parteneri, dintre care 131 femei. La nivel EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India şi Africa), EY a numit 162 parteneri noi, dintre care 34 femei.

În ţara noastră, EY furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb