Festivalul Outdoorz revine la Fundata cu a doua ediţie

S.B.
Miscellanea / 26 aprilie 2023

Festivalul Outdoorz revine la Fundata cu a doua ediţie

Outdoorz Fest revine în 2023 cu a doua ediţie, care va avea loc între 27 şi 30 iulie la Fundata, jud. Braşov, iar Subcarpaţi, Spike şi Andia vor cânta pe scena amplasată în inima festivalului.

Evenimentul promite să fie experienţa supremă pentru toţi iubitorii de natură, off-road, overlanding şi camping din România şi se va desfăşura la o altitudine de 1400 de metri, într-o zonă frumoasă şi naturală, declarată locaţia numărul 1 în topul destinaţiilor turistice din România în 2023.

Outdoorz Fest este un festival dedicat iubitorilor de natură, de aventură off-road (maşini, ATVuri sau enduro), de overlanding şi camping, muzică sau gastronomie. La fel ca anul trecut, Outdoorz Fest va crea un concept unic de festival, chiar la 1400 m altitudine, pe un teren de 60 ha, care dispune de peste 250 de locuri de campare şi unde sunt aşteptate peste 4000 de persoane, chiar în Fundata, unul dintre cele mai pitoreşti sate din România, aflat la cea mai mare altitudine din ţara noastră.

Anul acesta, Outdoorz Fest vine cu o gamă largă de activităţi, care vor include, bineînţeles, trasee de off-road, unica expoziţie de overlanding din România la 1400 m altitudine, workshop-uri de conducere off-road, de bushcraft (sau abilitatea de a trăi în natură având la dispoziţie un set minim de unelte) şi prim ajutor, dar şi sesiuni de sport, ateliere pentru copii, precum şi concerte cu artişti de renume precum Spike, Andia sau Subcarpaţi, Tumbe, Reman, Ionela Guzic plus alţi invitaţi surpriză. Scena amplasată în inima festivalului Outdoorz va fi mereu animată de muzică, iar seara se va încinge cu adevărat prin concerte live pline de autenticitate, energie şi pasiune.

Gastronomia este, de asemenea, o parte importantă a festivalului, având o gamă variată de mâncăruri delicioase şi băuturi interesante, de la bucate tradiţionale la preparate internaţionale şi meniuri speciale pentru copii.

"Sunt extrem de încântat şi entuziasmat să organizez împreună cu echipa cea de-a doua ediţie Outdoorz Fest, un eveniment care îşi propune să aducă împreună iubitorii de natură şi pasionaţii de off-road, overlanding, muzică şi stare de bine într-un cadru natural deosebit, la Fundata, cu munţii Bucegi, pe o parte, şi munţii Piatra Craiului, pe cealaltă parte. Outdoorz este un festival dedicat celor care iubesc natura, off-roadul şi aventura şi oferă o gamă largă de activităţi: trasee ghidate, ateliere şi concerte, menite să îi încânte toţi participanţii, indiferent de vârstă", declară Cristian Tănase.

Early bird tickets sunt disponibile până pe 15 mai la preţul de 275 lei/adult şi 150 lei/copil (cu vârsta cuprinsă între 12 şi 18 ani), iar biletele se pot achiziţiona online, prin intermediul www.outdoorz.ro, iabilet.ro, blt.ro sau alte platforme asemănătoare. Maşina are acces gratuit în cadrul festivalului la achiziţia unui bilet de "Acces festival" de adult. De asemenea, maşina are acces gratuit în camping dacă se doreşte campare în aria festivalului, la achiziţia biletelor de "Acces camping adult". Accesul la traseele ghidate de off-road se face prin achiziţia biletelor de "Acces Traseu Offroad", în funcţie de zilele/ziua preferată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb