FIREA: "Comisia Europeană confirmă că apelurile noastre pentru redeschiderea şcolilor au fost justificate"

J.P.
Politică / 13 noiembrie 2020

"Comisia Europeană confirmă că apelurile noastre pentru redeschiderea şcolilor au fost justificate"

Gabriela Firea a declarat pe pagina personală de Facebook că apelurile de redeschidere a şcolilor au fost confirmate de Comisia Europeană ca fiind justificate.

Firea: "Comisia Europeană confirmă că apelurile noastre pentru redeschiderea şcolilor au fost justificate şi că încăpăţânarea Guvernului Orban de a închide toate şcolile din România riscă să compromită total educaţia elevilor şi să agraveze inegalităţile sociale dintre elevii din ţara noastră.

Este o palmă usturătoare pe care Comisia Europeană i-o dă lui Ludovic Orban, care a generalizat închiderea tuturor şcolilor din România, chiar în ziua în care OMS Europa recomanda statelor UE să nu închidă şcoli, pentru a nu risca să aibă "o generaţie covid pierdută"! Am discutat acest subiect grav cu social-democratii de la sectorul 4 al Capitalei. După raportul CE şi recomandările OMS Europa, cu atât mai aberantă şi mai de neînţeles este îndârjirea cinicā a lui Orban de a închide şcolile pentru copii, dar de a le deschide pentru alegerile dorite cu ardoare de partidul său, pentru a lua voturile românilor înainte de a se compromite total în faţa lor!"

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Firea esti vechie!

    Ai dat cu tunul si ciolanul oamenii nu au uitat asta! 

    Iar voi bursa nu mai pupati in fundulet atat politicul. 

    Va faceti de ras! 

    Bursa opiniilor despre politică.

    Dacă ar fi fost conștienți politicienii despre mesajele vădit sataniste ale unor "organizatori" de spectacole de inaugurare europene gen tunel, nu ar mai fi profitat să folosească "valul" ăsta "european" ce-i înfunda mai rău decât sunt ei deja  

    Găbyță ... Fii rea ! , poți fi mai rea ca VIPERA.

    Și nu îți abandona uitătura asta de acră-murătură... viitoare nenorocită soacră.

    Fericiți sunt bucureștenii c-au scăpat de tine...  

    Cu strigate de om de grota, acest lider sindical, Eici, tuna si fulgera impotriva celor din invatamant, ca unii nu au har, precum are el ca lider sindical! Dar nu se ridica nici la a milioana parte din tinuta unui Jimmy Hoffa, in afara de faptul ca era conectat la afaceri cu statul! Iti pasa tie, Eici, de soarta Adrianei Iliescu, academic renumit, care traieste in frig si saracie? Din cauza unei pensii mizerabile, rezultatul ~luptei~ tale cu autoritatile? Ce spui, vechil de sclavi? Nu, mie imi pasa de somoiogul de bani primit de la Regim, pentru a propaga afaceri cu teste, cu masti si cu vaccin! Iti pasa tie, ciocoi scos din scolile de partid securiste, ca milioane de teachers traiesc in conditii indecente? Nu, cine imi da banii si imi spune ce sa spun pe prompter sau pe Skype, acela e Dumnezeul meu! Asta era realitatea, liderii sindicali centrali erau corupti cu spaga de la Regim! Sanatate mintala sa fie pentru toti, ca pentru unii nu exista! Bubulina daduse o grea lovitura, reducand orele! Omul care devenise senator, dupa ce parea a fi cu scoala!

    1. Vorbea agramat Bubulina!

      Cum se face totul in Ro!

      Apare pe sticla, pe R! Ii tinea in saracie si foamete pe acestia, de treizeci de ani! De unde aparuse, de cine fusese parasutat, de ce era lider sindical, desi nu avea rezultate, nimeni nu stia! Se propusese el, asa, lider, dar nu era in stare sa scoata pensii mai mari de $ 1, 200 pe luna! Statea la mila Regimurilor cu mana intinsa! Cum alti lideri din alte domenii nu scoteau salariul minim mai mare de $ 1, 000 pe luna, net! Stati la cersit la Regimurile de Smecheri de peste 30 de ani, care nu se indrituisera sa faca cei patru mii de km de autostrazi, doar sifonasera banii publici! Si apoi se dadeau grande! Lumea nu va mai suporta, spera sa fiti judecat pentru tupeul si biciul la adresa acestei categorii napastuite, cum napastuiti sunt 90% dintre cetatenii Ro!

      Eici, neomul! Spalatul la creier!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb