FIREA: "Într-o societate normală, acest guvern îşi prezenta demisia de onoare"

J.P.
Politică / 1 septembrie 2020

"Într-o societate normală, acest guvern îşi prezenta demisia de onoare"

Prim-vicepreşedintele PSD, primarul Capitalei Gabriela Firea, comentează într-o postare pe Facebook moţiunea de cenzură şi faptul că aceasta nu a putut fi dezbătută şi votată din cauza lipsei de cvorum, calificând drept "triumful imposturii" rămânerea în funcţie a Guvernului Orban, despre care afirmă că într-o societate normală şi-ar fi prezentat demisia de onoare. Firea reia acuzaţiile la adresa Guvernului Orban, prezentându-le sub forma unui decalog, conform news.ro.

"Triumful imposturii! Decalogul Moţiunii! Ce-am avut şi n-am pierdut, după ziua de ieri",scrie Firea marţi pe Facebook.

Ea afirmă că avem în continuare un guvern unic în Europa care :

1. A făcut afaceri în starea de urgenţă cu măşti şi materiale sanitare cumpărate la suprapreţ

2. A promis tablete copiilor. Începe şcoala şi nu vor primi nimic

3. Vrea să dea vina pe părinţi, impunând semnarea unei Declaraţii pe proprie răspundere privind starea de sănătate a copiilor

4. A deschis jocurile de noroc şi a ţinut teatrele încuiate

5. A deschis pacanele şi a ţinut terase şi parcurile închise

6. A refuzat şi blocat din start testarea persoanelor fără simptome, ca să izoleze focarele şi acum avem explozie de contaminări

7. Pretinde că nu are bani pentru dublarea alocaţiilor dar găseşte fonduri pentru baronii galbeni, să le dea fonduri pentru achiziţii de lux

8. Susţine că nu are bani pentru creşterea punctului de pensie dar îşi permite să plătească sume enorme pentru despăgubiri anticipate unor prieteni politici

9. A trimis români la muncă în străinătate, în plină stare de urgenţă, punându-le viaţă în pericol

10. Are cei mai incompetenţi miniştri ai Educaţiei şi Sănătăţii, care sunt total depăşiţi ca reacţie şi acţiune în pandemie.

Gabriela Firea susţine că ar putea continua până la minimum 50 de ouncte, ceea ce este "circumstanţă agravantă".

"Deci, după ce, aseară, după discuţiile despre Moţiune, guvernul a deschis şampania iar opoziţia îşi număra oastea, tragem linie şi concluzionăm. Într-o societate normală, acest guvern îşi prezenta demisia de onoare. Într-o ţară cu experienţă democratică mai consolidată, acest guvern nu se mai putea salva prin pasivitatea partidului minorităţilor. Într-o lume responsabilă, noi toţi ar trebui să devenim conştienţi că fiecare oră în plus la guvernare înseamnă adâncirea prăpastiei economice", susţine Gabriela Firea.

Ea susţine că România are un număr record de şomeri şi mii de firme intrate în insolvenţă şi faliment, concomitent cu un deficit uriaş.

"Pentru ţară, e pierdere pe toată linia. Regres. Cineva, totuşi, a câştigat ieri? Da, aţi ghicit! Impostura! Haosul! Panica indusă! Un guvern care nu găseşte soluţii pentru nimic şi dă vina mereu pe populaţie. Da, pe români, pe care îi liniştea în martie că vine doar o gripă uşoară iar acum îi sperie că nu mai sunt locuri în spitale!", conchide ea.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Trebuie să fie obligatoriu in 10 puncte.PNL asa greșește În calupuri de câte zece. Tudorel Toader ar fi gasit 20.Abramburica unde ești tu acuma?

    TU DE CE NU-TI DAI DEMISIA DE ONOARE , CINSTITA COMUNISTA ??? AAA , NU VREA TOVARASUL LENIN ??? AI LASAT SA SE ALEAGA PRAFUL , DE SISTEMUL VOSTRU COMUNIST DE TERMOFICARE , CU TEVILE BAGATE IN MOD TEMBEL , PRIN SUBTERANE , UNDE APA DE PLOAIE SI NOROIUL INFILTRAT , LE MACINA SISTEMATIC , CORODAND TEVILE , ZI SI NOAPTE !!! REZULTATUL ??? SUTE SI SUTE DE FISURI , PRIN CARE SE SCURGE IN PAMANT , MII SI MII DE TONE DE APA FIARTA !!! LOCATARII AU AJUNS SA SE SPELE , INCLUSIV EU , CARE AM PARTICIPAT TIMP DE 31 DE ANI , INTRE 1981 , SI 2012 , LA REPARAREA SI , DE CELE MAI MULTE ORI , LA CARPIREA ACESTOR TEVI , AM AJUNS SA INCALZESC APA DE LA ARAGAZ , CA PE TIMPUL TOVARASULUI CEAUSESCU !!! A ZIS BINE , MAMA LEANA , BARBATELULUI EI , INAINTE SA FIE EXECUTATI , IN 1989 : AI VAZUT , NICULE , DACA NU I-AI IMPUSCAT MAI NAINTE ??? NE ARANJEAZA ACUM , EI PE NOI !!! INTR-ADEVAR , BUNE SI SFINTE CUVINTE !!! COMUNISTII , TREBUIAU LICHIDATI CU TOTII , SA NU SE MAI AUDA VREODATA , DE NUMELE LOR !!! DAR , CE TE FACI , CA AU RAMAS CU MILIOANELE , IN TARA ASTA !!! AR TREBUI SA RAMANA CA POPULATIE , PUTINI , DAR BUNI !!! NU CAPITALISTI PREFACUTI , CA ACUM , DE CARE E PLINA ROMANIA !!! IN SFARSIT !!! REVENIND LA TOVARASEA FIREA , A UITAT DE CELE 4150 DE KILOMETRII DE TEAVA RADET , DE CARE E PLIN BUCURESTIUL !!! A DARUIT IN SCHIMB , ZECI SI ZECI DE MILIOANE DE LEI , NABABILOR DE LA PATRIARHIE , CARE SE PLIMBA IN MASINI DE SUPER-LUX , DE 125 000 EURO , CU INCALZIRE INTERIOARA , CA SA NU RACEASCA , MITITEII !!! LA BISERICI , MANASTIRI SI SCHITURI !!! LA OBSERVATIILE UNOR JURNALISTI , UN CINSTIT MITROPOLIT , A RASPUNS , CU MULTA OBRAZNICIE : NU MAI INVATATI VOI , BISERICA , CE ARE DE FACUT !!! CA STIE EA , MAI BINE !!! SI EU STIU , CINSTIT COLONEL COMUNIST !!! ASTA , NU E O RELIGIE , CI O MARE AFACERE !!! NU ARE NIMIC SPIRITUAL , DOAR MATERIAL !!! E FOLOSIT , CUVANTUL ''''''' DUMNEZEU '''''', PENTRU CA CATIVA , SA SE UMPLE DE BANI !!! MAI PRECIS , SA FACA AVERI IMENSE , PE CREDULITATEA POPULATIEI NEVINOVATE , SI MAI ALES , NESTIUTOARE !!! HAI , SA TRAIASCA TOVARASEA FIREA !!! DAR , NU PREA MULT !!! CA BATE LA OCHI !!!

    Într-o societate/democrație normală, orice primar care se pierde cu firea, trebuie sa-si dea demisia.

    Dacă are onoare!. 

    Mai mergi și la cratiță cu toate fetele minunate: veorica , olguța , sevil , carmen , abramburica ,etc

    Cam bătrână pt televiziune iar ele cam bătâne pt angajare..... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb