Flanco dă startul campaniei de Black Friday

Comunicate de presă / 22 octombrie 2021

Flanco dă startul campaniei de Black Friday

Flanco a dat startul campaniei de Black Friday din acest an, care se va desfăşura între 22 octombrie şi 30 noiembrie, în toate cele 158 de magazine ale sale din ţară, precum şi online, pe www.flanco.ro. Retailerul a pregătit reduceri de până la 80% la peste un milion de produse, dar şi oferte de finanţare diverse, astfel încât clienţii să poată alege produse electro-IT de calitate şi de folosinţă îndelungată, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Am ales să organizăm campania de Black Friday pe o perioadă extinsă, astfel încât să le putem oferi clienţilor o experienţă de cumpărare cât mai plăcută şi sigură", spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco. "Siguranţa trebuie să primeze, aşa că, desfăşurând cel mai aşteptat eveniment de cumpărături al anului pe o perioadă de aproape 6 săptămâni, pe de o parte clienţii vor putea alege produsele dorite pe îndelete, fără presiunea timpului, în condiţii mai sigure şi mai confortabile, iar pe de altă parte ne va permite o mai bună organizare logistică, pentru a livra produsele comandate online în cel mai bun timp."

Pentru această ediţie, Flanco a pregătit reduceri pentru toate categoriile de produse, acordând o atenţie sporită celor mai căutate dintre ele. Astfel, clienţii vor găsi pe rafturile fizice şi virtuale ale retailerului smartwatch-uri de la 149 lei, aspiratoare robot de la 549 lei, smartphone-uri de la 249 lei, cuptoare cu microunde de la 199 lei şi espressoare automate de la 999 lei.

Clienţii Flanco vor avea, de asemenea, la dispoziţie o gamă variată de soluţii de plată, disponibile atât în magazinele fizice, cât şi online. Astfel, aceştia vor putea achita cumpărăturile cu cardul de credit în până la 40 de rate fără dobândă sau chiar vor avea opţiunea plăţii în rate fără card sau contracte de credit, ci direct cu cardul de salariu.

"Aşa cum reflectă inclusiv noua noastră poziţionare de brand, ne ajutăm clienţii să îşi permită ce este mai bun, aşa cum chiar aceştia ne-au arătat că îşi doresc. Reuşim asta prin ofertele şi prin instrumentele de finanţare pe care le punem la dispoziţie. Black Friday e cel mai bun moment pentru a-ţi da voie să alegi produse de o calitate cât mai bună, pe care, în restul anului, poate nu ţi le-ai fi permis. Spre exemplu, dacă în cursul anului ai fi alocat un buget de 2.000 de lei pentru un televizor, de Black Friday, în loc să economiseşti câteva sute de lei pentru că modelul respectiv va costa mai puţin, poţi să îţi păstrezi bugetul iniţial, dar să îţi alegi un televizor cu o tehnologie superioară, o diagonală mai mare sau de la un brand consacrat, care beneficiază, la rândul lui, de o reducere substanţială. Ideea e să alegi un produs valoros pentru tine, de care să te bucuri cât mai mult timp, iar de Black Friday îţi permiţi să faci asta", spune Dragoş Sîrbu.

Opţiunile de livrare puse la dispoziţie de retailer rămân variate inclusiv în cursul campaniei. Astfel, clienţii care comandă online pot alege livrarea prin curier, la domiciliu, livrare în una dintre cele 1.700 de locaţii Easybox partenere, din toată ţara, pentru produsele eligibile, de dimensiuni mici sau medii, ori varianta livrării comenzii în unul dintre cele 158 de magazine Flanco, cu ridicare gratuită şi avantajul de a se asigura, împreună că un consultant, că produsele comandate corespund cerinţelor.

Stocurile şi ofertele de Black Friday vor fi în permanenţă actualizate, astfel încât clienţii să aibă parte de opţiuni variate de produse şi de reduceri atractive pe toată durata campaniei. În plus faţă de anii anteriori, clienţii pot descoperi extra-reduceri şi la produsele care nu sunt incluse în cataloagele de Black Friday.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Băi papagalilor, normal Black Friday e o singură vineri în Decembrie înainte de sărbători.

    Ce înseamnă țigănia asta la voi ?. România e sat fără câini ? Meritați amendă grasă

    să vă învățați minte. Ce face OPC-ul ? Doarme ? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb