FLORIN CÎŢU: ''Aeronava Forţelor Aeriene care a transportat un român de la Kabul la Islamabad se va întoarce pentru preluarea altor 14''

G.U.
Politică / 19 august 2021

''Aeronava Forţelor Aeriene care a transportat un român de la Kabul la Islamabad se va întoarce pentru preluarea altor 14''

Premierul Florin Cîţu a declarat astăzi că aeronava Forţelor Aeriene Române care a transportat un cetăţean român de la Kabul la Islamabad se va întoarce în Afganistan pentru preluarea altor 14 români, pentru care se încearcă aducerea la aeroport, informează Agerpres.

"Azi dimineaţă am vorbit cu domnul general Ciucă, este adevărat, aeronava a ajuns în Kabul, o singură persoană a ajuns la aeronavă, s-a întors aeronava la Islamabad, 14 persoane nu ajunseseră, se întoarce aeronava în Kabul să-i ia şi pe ceilalţi. Asta încercăm acum să vedem cum îi aducem la aeroport, aeronava a rămas la Islamabad şi se va întoarce şi după celelalte persoane. Avem cereri şi de la alte ţări pentru a aduce în România", a declarat Florin Cîţu la Ministerul Finanţelor, unde a predat portofoliul noului ministru, Dan Vîlceanu.

Premierul a explicat că se încearcă găsirea de soluţii pentru aducerea la aeroportul din Kabul a celorlalţi români care urmează să fie evacuaţi din Afganistan.

"Monitorizăm, încercăm să găsim soluţii, sunt mai multe canale prin care lucrăm, nu pot să vă spun mai multe, exact cum lucrăm. Nu pot să vă spun nimic despre operaţiunea militară a României în acest moment ", a spus Cîţu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb