FLORIN CÎŢU: ''Când voi fi preşedintele PNL, voi aduce înapoi oamenii care s-au depărtat de partid''

G.U.
Politică / 25 iunie 2021

''Când voi fi preşedintele PNL, voi aduce înapoi oamenii care s-au depărtat de partid''

Premierul Florin Cîţu a declarat, astăzi, că Partidul Naţional Liberal a pierdut, în ultimii ani, ''baza'' partidului şi a dat asigurări că, atunci când va deveni preşedintele acestei formaţiuni, va readuce în partid "oamenii care s-au depărtat de PNL", potrivit Agerpres.

Acesta a spus, într-o conferinţă de presă susţinută la Piatra Neamţ, că obiectivul său este de a-i reînscrie în PNL pe oamenii de afaceri care cred în liberalism şi aşteaptă de la PNL modernizarea României.

"Atunci când voi fi preşedintele PNL, voi asigura că voi aduce înapoi oamenii care s-au depărtat de PNL în ultimii ani, oameni din sectorul privat, oameni care muncesc, oameni care plătesc taxe, impozite, oameni care cred în liberalism, oameni care se uită la noi şi aşteaptă modernizarea României, aşteaptă modernizarea României prin investiţii, nu prin cheltuieli cu asistenţa socială sau prin pomeni electorale. Acei oameni vreau să îi aduc înapoi, alături de mine în PNL, pentru că i-am pierdut. Am pierdut baza PNL în ultimii ani şi acei oameni vor veni alături de noi pentru că le vom arăta că se poate, nu numai lor, ci şi românilor, că atunci când investeşti te poţi dezvolta'', a afirmat Cîţu.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Extrem de jos si de jalnic a ajuns acest partid istoric, care insa, nu mai are nici o legatura cu trecutul, daca va trece de la un slugoi betiv si o mare nulitate, la un slugoi drogat si o nulitate si mai mare!

    1. PNL,un partid al bogatilor si al borfasilor. PNL de azi,nu mai are nici o legatura cu fostul PNL al Bratienilor,care nici el ca partid nu are prea multe merite in apararea paturilor sociale sarace,ci doar in faurirea romaniei mari.Si ca sa ne putem da seama de guvernarea PNLista de azi,trebuie doar sa vedem ce proiecte are godacul de catu,iatale: Chiar in aceasta postare,Catu,ii anunta pe romani ca guvernul condus de el,ii v-a ajuta decat pe bogati,adica pe oamenii de afaceri,de la care primeste spaga si cel mai mult ii v-a ajuta pe bogatii din multinationalele din romania pe care ii ocroteste si care platesc gras guvernanti,in timp ce despre clasele sociale sarace o spune cu subiect si predicat ca sunt niste cersetori carora le v-a taia ajutoarele socile asa cum le-a taiat si pensiile batranilor care sunt lasati de izbeliste.Artizanul acestei conceptii despre romania de azi,este neamtul iohannis,presedintel;e de facto al PNL,care umar la umar cu neomarxistii din USR,fura pe capete,au umplut tara de gunoaie,iar capitala romaniei au transformato intr-o groapa de gunoi a europei.Asa ca,catu,v-a strange in jurul sau bogatii,iar pe saraci ii v-a lasa prada sobolanilor. Astia din PNL,sunt mai periculosi ca toti politicienii din romania si printr-o ordonanta de urgenta care v-a lasa spitalele de stat la nivelul unor cabinete medicale in detrimentul bogatilor din sanatatea privata ii v-a umple pe saraci de boli care vor muri pe capete.Traiasca PNL,in frunte cu catu.!

    Dai OUG si toti cetatenii vor veni la PNL. Copii de la 1 la 4 ani, pe langa cursuri de educatie sexuala sa invete si valorile penele - hotie, distrugere, baliverne.

    PNL ul este in pragul dezintegrarii.. Gastile se grupeaza in functie de interese Pacat ce a fost si ce a ajuns PNL .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb