FLORIN CÎŢU: "Ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament ar putea să creeze probleme pentru PNRR"

G.B
Politică / 10 septembrie 2021

Florin Cîţu

Florin Cîţu

Premierul Florin Cîţu a declarat, la Galaţi, că episodul petrecut ieri în Parlament ar putea să creeze probleme în ceea ce priveşte aprobarea PNRR, prin faptul că lumea îşi pune semne de întrebare dacă România mai este un stat de drept, transmite Agerpres.

"Vreau să vă dau o informaţie care a apărut acum: planurile PNRR ale Poloniei şi Ungariei ar putea să fie amânate, pentru că sunt probleme cu statul de drept. Ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlamentul României ar putea să creeze probleme. Un partid care spune că este proeuropean se alătură unui partid extremist şi încearcă să distrugă ordinea în România. Să ştiţi că lumea îşi pune semne de întrebare dacă România mai este un stat de drept. Din păcate, avem un partid proeuropean care ajută un partid extremist. Am preluat conducerea Ministerului Investiţiilor şi mă voi asigura că PNRR-ul va fi aprobat spre sfârşitul acestei luni, dar să ştiţi că riscurile sunt enorme, de aceea fac apel la responsabilitate din partea clasei politice. Uitaţi-vă ce se întâmplă în alte ţări, unde nu se respectă statul de drept", a afirmat Cîţu astăzi.

Premierul le-a transmis celor de la USR PLUS că încă îi consideră colegi şi că uşile sunt în continuare deschise pentru ei, în situaţia în care vor reveni la "sentimente mai bune".

"Eu încă îi consider colegi pe cei de la USR şi las uşile deschide, chiar dacă s-au spus multe în ultima perioadă. Să revină la sentimente mai bune şi să îşi dea seama că nu mie îmi fac rău, nu fac rău doar PNL, ci fac rău românilor prin acţiunile pe care le-au făcut ei în Parlamentul României şi pe care le-au susţinut. Preşedintele partidului, Dan Barna, era acolo şi nici măcar nu a încercat să oprească acele acţiuni. Niciodată nu voi permite ca PNL să facă aşa ceva. Noi nu vom face niciodată aşa ceva şi nu vom susţine un partid extremist să distrugă ordinea în România", a spus Cîţu.

Florin Cîţu şi-a prezentat, astăzi, în faţa Colegiului Director al filialei din Galaţi moţiunea cu care candidează la preşedinţia PNL.

"Votul din 25 septembrie este foarte important, pentru că va fi votul care va porni această guvernare şi o va ţine opt ani de zile. Trebuie să ne pregătim mental pentru asta. Am pornit cu o echipă mică în jurul meu, câţiva oameni, domnul Flutur, domnul Boc, mai erau câţiva oameni, şi am construit, am construit, iar astăzi avem 36 de preşedinţi de filiale care sunt alături de noi. Obiectivul meu este să avem tot Partidul Naţional Liberal în spatele acestei echipe şi împreună să conducem. Niciodată nu voi lua decizii de unul singur, întotdeauna voi lua deciziile în echipă, pentru că totdeauna voi lua decizii pentru PNL şi pentru români", a declarat Cîţu.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Galaţi, George Stângă, care în luna mai anunţa că îl susţine pe Ludovic Orban la preşedinţia partidului, şi-a declarat public astăzi, în faţa Colegiul Director, susţinerea pentru Florin Cîţu.

"Cunoscându-l foarte bine, analizându-i activitatea, am luat decizia de a fi alături de dânsul, de a-l susţine în această competiţie internă", a afirmat George Stângă.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Sa ne fereasca Dumnezeu sa stai tu 8 ani de zile la Guvernare...mai bine pici pana-n iarna!

    La Iarna oamenii debransati se vor incalzi in Piata Victoriei...

    Citu si Boc dupa ce ca sunt Pitici mai au si PITICI pe CREIER:

    mai nou le-a casunat pe viata si banii romanilor;  

    ii doare-n BIP ca cresc toate Preturile! 

    Iohannis il tine in brate pe Citu dar de Orban care l-a ajuta sa ajunga Presedinte a uitat;

    Iohannis ar putea macar sa -i zica lui Citu sa PLAFONEZE Preturile la Energie si gaze ; dar ce-i pasa MUTULUI?!  

    il doar in cot de populatia Romaniei care va fi ruinata de aceste cresteri la de toate 

    Citu pentru noi;

    Este DRAGNEA 2! 

    1. Gresit,Dragnea nu a facut rau cetatenilor ,citu da

    Florin Citu si ai lui

    Sa se duca DRK_ului: 

    cu Turcan, Florin Roman si Emil Boc! 

    De ce nu are si Romania un conducator PATRIOT ca VIKTOR ORBAN care sa tina cu poporul sau?!

    Frumos ar fi sa se intoarca UDMR impotriva lui Citu din cauza Preturilor la Energie si Gaze!  

    Daca eram in Parlament la citirea Motiunii ii turnam lui Florin Roman o galeata cu apa murdara in cap pentru ca e omul lui Citu si merita !

    roman florin nu este cel care venea pe vremea psd in parlament cu sticla de ulei,painea si zaharul si ne spunea cat au scumpit psd ist alimentele ,acum nu l mai vad sa strige de scumpiri, inca marii guvernanti in frunte cu citu ne spune cu tupeu si nesimtire ca guvernul nu are o treba cu scumpirile,oare cant a mintit poporul, atunci sau acum

    Dupa 25 septembrie va incepe o noua era: Era Citozaura cu scumpiri de preturi la energie, gaze , alimente, medicamente etc...iar Supercitu va jubila de bucurie vazand ruinarea cetatenilor si a micilo firme...

    Cine e increzut si-si bate joc de tara?

    Vei lua decizii bune doar pentru romanii din #Echipacastigatoare si doar pentru acei romani!

    Viktor Orban duce lupata pentru ai lui sa o duca bine chiar daca nu asculta de UE ; tu in schimbi nu stii ce sa faci sa o ducem rau chiar daca nu-ti cere UE asta !

    asta era ! iaca de ce nu vin banii , nu pentru ca ghinea lucreaza la soros si la sabotarea Romaniei .

    Proiecte fezabile cu directivele verzi UE.Oportunitatea pentru energia verde ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb