FLORIN CÎŢU: "Cred că răul cel mai mare pentru România a fost făcut când cei din USR au ales să se asocieze cu AUR"

S.B.
Politică / 6 septembrie 2021

"Cred că răul cel mai mare pentru România a fost făcut când cei din USR au ales să se asocieze cu AUR"

Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni seară, că aşteaptă să vadă documentele oficiale privind retragerea miniştrilor USR PLUS din Guvern. "Cred că răul cel mai mare pentru România a fost făcut când ei au ales să se asocieze cu AUR", a afirmat premierul, informează news.ro.

"Era normal când depui o moţiune alături de AUR să-şi dai demisia din Guvern (...) Haideţi să vedem documentele întâi, dar eu cred că răul cel mai mare pentru România a fost făcut când ei au ales să se asocieze cu AUR", a declarat, luni seară, premierul Florin Cîţu, referindu-se la retragerea miniştrilor USR PLUS din Guvern.

Premierul a precizat că va vedea care sunt paşii de urmat după ce va primi documentele din partea miniştrilor USR PLUS.

"În România, coaliţia de dreapta este cea care poate să guverneze (...) Noi vrem să guvernăm România, nu este vorba despre împăcare, este vorba despre interesele românilor. S-au comportat, din punctuml meu de vedere, ca nişte copii răsfăţaţi", a mai afirmat premierul.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. puscariasul e modest! nu a vrut sa spuna ca el e cel mai mare rau facut romaniei!...

    Dupa ce ai procedat ca pe mosia ta, desi ai ajuns prim ministru cu voturile lor, acum spui ca ei au facut rau romaniei. Tu esti cel care ai facut cel mai mare rau romaniei prin faptul ca nu ai coloana. Scopul tau e sa fi presedinte la pnl cu orice pret. Totul se plateste, iti va veni si tie randul. Asta se intampla cand cei din ultima banca ajung sa conduca. ne-o meritam...

    coaie, esti absolut dement. esti un looser perfect, un gambler degenerat

    1. daca dai cuvintului coaie , conotatie negativa , inseamna ca esti ori vreun scopit distrus ori vreun lgbt balos cu gauri multe .

    Cu așa talibani, Câțu, Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Gorghiu și nu în ultimul rând Marele Mut,e imposibil să se împace cu useristii !

    asa manipulare si prosteala nici la un centru de handicapati mintali nu merge . adica AUR care nu a facut nici bine nici rau , ca nu a fost la guvernare , este bomba atomica , nu voiculescu , drula , ghinea , catu , nasui etc unde nu mai creste nici iarba pe unde au trecut si sintem pina la gat in datorii fara sa se vada nimic din banii luati . pina acum era psd de vina , dar de cand s-au infratit ,AUR este de vina ! cat de prost sa fii sa pui botu la asa ceva !

    Catu care nu a luat treapta a II-a (a fost bagat la liceu de tacsu) conduce Romania. Nu a fost in stare sa intre la facultate imediat dupa liceu, a stat doi ani acasa frecand menta, apoi dintr-o data a ajuns la colegiul in America. Numai personaje de cea ma joasa speta conduc Romania, fie de la PSD, fie de la PNL. Raul cel mai mare pentru Romania este chiar Catu. Sub el independenta energetica a Romaniei s-a pierdut. Acest popor este jecmanit de toti furnizorii si distribuitorii de energie electrica si de gaz. Poate ca meritam asta pentru ca de 31 de ani ii toleram pe acesti mafioti si hoti, fie de la PSD, fie de la PNL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb