FLORIN CÎŢU: "În România se prefigurează o alianţă toxică cu un partid extremist"

G.B
Politică / 3 septembrie 2021

Florin Cîţu

Florin Cîţu

Premierul Florin Cîţu spune că va discuta cu lideri europeni şi americani despre situaţia din România, în condiţiile în care, spune el, se prefigurează o alianţă "toxică". El face referire la colaborarea dintre URS PLUS şi AUR pentru o moţiune de cenzură la adresa Guvernului, potrivit Digi24.

"O să iau leăura cu liderii europeni în legătură cu ce se întâmplă în România. Avem lucruri care nu credeam că se mai pot întâmpla în 2021, avem o alianţă toxică care se prefigurează cu un partid extremist, un partid care vrea răul românilor, care nu respectă proprietatea privată, libertatea individuală, cu care din punctul meu de vedere nu ar trebui să discutăm. Voi informa liderii europeni despre acest lucru şi vom vedea ce cred ei. Bineînţeles, şi partenerii noştri strategici, Statele Unite", a spus Cîţu într-o conferinţă de presă după şedinţa de Guvern.

"Cred că este important să ştie că în România colegii domniilor lor se asociază cu un partid extremist cu care nimeni nu ar vrea să aibă de-a face. Este doar un dialog pe care îl am cu colegii europeni, aş vrea să ştiu opinia acestora", a adăugat el,

Întrebat de jurnalişti la ce lideri europeni se referă, Cîţu a răspuns că este vorba despre grupul parlamentar Renew din Parlamentul European, al cărui preşedinte este Dacian Cioloş, "şi celelalte partide care respectă democraţia, libertăţile individuale, toate lucrurile pentru care noi ne luptăm să stăm în Uniunea Europeană".

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Tremuri Vasilica? Crezi ca te scapa Licuriciul? Du-te acasa, ia-i si idiotii din guvern cu tine!

    1. Sa-l ia si pe Plavan ca sunt din acelasi aluat.

    AUR, "partid extremist, un partid care vrea răul românilor, care nu respectă proprietatea privată, libertatea individuală"??

    Ce sa declare si Cuţulica, atunci cand are un singur neuron, si ala beat! Oricum, deoarece sunt sanse mari sa plece din fruntea Guvernului, pt o nulitate ca el va o oportunitate, caci astfel va avea la dispozitie mult mai mult timp pt a se pregati temeinic pt promovarea treptei a II-a! 

    mentalitate de calic , se plinge la stapani .

    hai sictir parnaiasule!

    Alianta ca ramane aceeasi ca pana acum, doar ca fara Citu si restul pedelicilor! Obisnuieste-te cu ideea si consoleaza-te cu ceva euforice!

    in romania e o realitate, nu se prefigureaza ceva.....premier e unul care a stat la bulau.......

    Prin Puscariasul Citu, un mitoman, trebuie sa inteleaga ca el este toxicul, el este cel care nu poate coaliza forte politice.

    extremisti sunt atat AUR cat si USR-PLUS !

    ambele formatiuni au platforme anti-interese romanesti!

    continuati pe acest drum si ii veti vedea pe rusi mai aproape... muuuuuuuuuuuult mai aproape!  

    In aceasta alianta, in acest guvern si in PNL toxicul esti tu. Ai inglodat tara in datorii, ai ridicat la rang de industrie taierea si jefuirea padurilor tarii, ai pus la cale furtul banilor de la gura copiilor si batranilor Romaniei prin cresterea aberanta a pretulyui la energie si transferarea banilor de alocatii si pensii ca "sprijin " in buzunarele hotilor.

    Mai toxic decat tine nu este nimeni.  

    vasilica, cand te asociezi cu un parnaias, cum se numeste?......ps...am o curiozitate.....la mititica, aveati sapun solid sau lichid?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb