FLORIN CÎŢU: ''Suntem datori să mobilizăm toate resursele pentru o redresare rapidă a ţării''

G.U.
Politică / 26 iunie 2021

''Suntem datori să mobilizăm toate resursele pentru o redresare rapidă a ţării''

Premierul Florin Cîţu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului Naţional, arătând că trebuie mobilizate toate resursele pentru o redresare cât mai rapidă a ţării post-pandemie şi că acest efort reprezintă o datorie faţă de înaintaşi, dar şi faţă de generaţiile viitoare, informează Agerpres.

"Suntem datori în faţa trecutului şi a înaintaşilor noştri să facem cinste Drapelului Naţional, celorlalte simboluri naţionale şi tuturor înaintaşilor noştri, mobilizând toate resursele de care dispunem şi valorificând orice oportunitate pentru o redresare cât mai rapidă a ţării post-pandemie. Facem acest lucru pentru toţi românii, dar mai ales pentru generaţiile care cresc acum", a afirmat prim-ministrul Cîţu.

Acesta a arătat că simbolurile naţionale şi istoria îi unesc pe români, indiferent de locul în care trăiesc sau de opiniile pe care le au.

"Drapelul naţional ne reprezintă trecutul, cu luptele duse pentru dreptate, libertate, unitate şi apărarea ţării. Sub culorile Tricolorului suntem reprezentaţi cu acelaşi curaj, cu responsabilitate şi profesionalism în misiuni internaţionale în care România este parteneră. Trăim cu bucurie momentele în care Tricolorul este arborat în onoarea reuşitelor unor compatrioţi ai noştri, indiferent de domeniul lor de activitate. Emoţia unor astfel de momente ne întăreşte sentimentul că oriunde ne-am afla, în ţară sau peste hotare, şi chiar dacă în anumite privinţe putem să avem opinii diferite, simbolurile naţionale, istoria, prezentul şi viitorul ne unesc, ca români", a mai arătat premierul Florin Cîţu.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Romania nu era o tara perfecta inainte de pandemie ca sa zicem ca trebuie facut toate eforturile pentru redresare.

    Drepturile omului, drepturile cetatenilor, reducerea furturilor, reducerea coruptiei, buna gestiune si administrare a banului si bunurilor publice sunt lucruri la fel de importante ca si "redresarea". 

    Daca tot ce reuseste Romania dupa asa pandemie e doar o redresare economica si restul bubelor raman la fel atunci e un stat esuat. 

    1. POTAILE TRADATOARE care conduc azi Romania,ne vorbesc despre inaintasii care si-au jertfit viata pentru faurirea Romaniei Mari,precum si pentru inaintasii nostrii care au muncit pe branci sa le predea o Tara ca o FLOARE pe care ei au vanduto si inca mai vand ce a mai ramas din bogatiile Tarii,pentru a FURA si a le satisface toate poftele strainilor cu ajutorul carora sunt tinuti la putere.Iohannis si "Guvernul lui",condus de STARPITURA CATU,ii umilesc pe batranii care au muncit pe timpul comunismului care au facut din Romania una dintre cele mai respectate Tari de pe glob. Sa ne uitam cate vizite de stat si ce state l-au primit pe ceausescu,state in care astia nu or sa fie primiti nu in vizite de stat ci,nici ca turisti. Voi mai GHERTOILOR vorbiti de Inaintasi cand iata ca pe timpul pandemiei de COVID,v-ati batut joc de romani inmormantandu-i ca pe caini fara sa respectati datina strabuna si ce este si mai grav ati ascuns mii de morti(omorati de voi cu buna stinta ca sa castigati alegerile},despre care familiile nu au stiut de ce au murit si pe care abia acum ii declarati decedati.Pai dupa al doilea razboi mondiali,criminalii nemti au fos condamnati la moarte pentru genocid.Voi cei care conduceti azi romania ,o sa aveti aceeasi soarta ca voi sunteti mai periculosi ca nemtii,fiind niste ucigasi pe timp de pace si culmea impotriva propiului popor. Faptele voastre nu se vor prescrie niciodata si nu o sa scapati nejudecati,intruca sunteti la putere vremelnic.!

    Romania are nevoie de oameni patrioti cu viziune la conducere. Sper ca guvernul sa aduca prosperitate tarii si poporului prin masurile care le ia. Oamenii sa fie mai puternici mai increzatori in fortele proprii sa si creeze prosperitate lor si familiilor lor.. Nu mai vindeti pamantul tarii la straini si iubiti tricolorul romanesc pt care au murit atatea generatii.

    Suntem datori să mobilizăm toate resursele pentru a fura cat mai mult si apoi pentru distrugerea rapidă a ţării

    Cred ca rad si copilasii de "sinceritatea" acestor declaratii, in care, evident ca nici Potaia turbata asupra tot ce-i romanesc, nu crede!

    1. Apari mai des si singur! Cristian lipsește! Nu mai au rușii bani pentru amândoi?

      Au preferat un cocalar! Oare de ce? 

      Faci confuzie. Aurolacul ce postează cu numele vlad tepes este un boschetar nespălat ce agasează oamenii duminica prin cimitire pentru un colț de pâine. Ca să fii postac rus îți trebuie un iq de cel puțin două cifre, condiție pe care sărmana ființă de la 4 nu o îndeplinește.

      Intreab-o pe ma-ta, care si-a exstins domeniul de activitate, trotuarul, de pe Centura Bucurestiului tocmai pana in Rusia, pt rublele de-acolo, pe care-i merita cu prisosinta, la cati rusi satisface zilnic!

      S-a trezit si Avortonul nr 4.2 din laba lui "cea de toate zilele si noptile", iar acum vine pe acest site sa ne faca dovada impotentzei lui mintale, dar si fizice! Daca te-as vedea pe la colt de strada ti-as arunca niste maruntis, ca sa-ti completezi ajutorul tau de handicap insuficient, dar ti-as da si niste picioare direct in cur, pentru a-ti demonstra ca exista situatii in care prostia "chiar doare"!

    CINE NU LUCRĂ NU MĂNÂNCĂ .

    Sa ne așteptăm la alte împrumuturi și mai mari, pentru o asa redresare?

    bai maimuta manageriala

    pe ce ati cheltuit tone de bani? 

    pe furturi! 

    cine a furat? 

    cine a beneficiat de pe urma acestor furturi?

    dupa ce vei raspunde la aceste e intrebari itit spun eu cum trebuie facuta mobilizarea!! 

    1. pe ce ati cheltuit tone de bani? - in primul rand a platit tributul celor care l-au urcat in functie. Ma refer la stapanii lui din exterior.

      pe furturi! - corect  

      cine a furat? - pe langa ce au tirat reprezentantii stapanilor lui, au furat pnl, usr si udmr

      cine a beneficiat de pe urma acestor furturi? - stapanii externi si smecherii din cele 3 partide. 

    .... START UP ....

    BUNA GESTIUNE SI ADMINISTRARE! Si cum e cu Belgia?

    ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb