Florin Iordache, gesturi obscene către Opoziţie

E.A.
Politică / 14 noiembrie 2018

Florin Iordache (Sursa foto: Twitter)

Florin Iordache (Sursa foto: Twitter)

Actualizare - Rotaru (PSD): "Mă dezic de astfel de manifestări"

Deputatul social-democrat, Răzvan Rotaru, a dezaprobat gesturile obscene făcute astăzi în Plenul Parlamentului, de colegul său din Camera Deputaţilor, Florin Iordache.

"Mă dezic de astfel de manifestări, pe care le consider necontrolate şi ruşinoase, ce contravin comportamentului unui demnitar şi periclitează imaginea Partidului Social Democrat. Consider că, indiferent de natura problemelor care se ivesc, acestea trebuie analizate şi dezbătute într-un cadru civilizat şi aştept, ca şi dumneavoastră, scuze din partea domnului Iordache", a scris parlamentarul PSD, într-o postare pe Facebook.

------

Actualizare - Presadă (USR): Gestul domnului Iordache, atitudinea PSD din ultimii doi ani

Senatorul USR, Florina Presadă, a declarat astăzi că gestul făcut de deputatul social-democrat, Florin Iordache, în plenul Camerei Deputaţilor "exprimă perfect atitudinea PSD din ultimii doi ani, faţă de democraţia din România, faţă de Justiţie şi faţă de UE".

"Gestul domnului Iordache exprimă perfect atitudinea PSD, din ultimii doi ani, faţă de democraţia din România, faţă de Justiţie, faţă de Uniunea Europeană şi faţă de poporul român. Este un gest incalificabil şi el trebuie sancţionat ca atare", a precizat Presadă la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

------

Actualizare - Stănescu, despre gestul lui Iordache: Mare greşeală, nu suntem la stadion

Senatorul Paul Stănescu, vicepremier şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a fost întrebat astăzi cum comentează gestul deputatului Florin Iordache la adresa reprezentanţilor Opoziţiei, răspunsul său fiind acela că Iordache "a făcut o mare greşeală", pentru că "nu suntem la stadion".

"Din păcate, cred că a greşit Iordache când a făcut, pentru că nu se face, nu suntem la stadion, suntem totuşi Parlamentul României şi deputatul Iordache, vicepreşedinte al Camerei. Cred că a făcut o mare greşeală", a afirmat Stănescu, potrivit Agerpres.

------

Actualizare - Iordache: Vi s-a părut, eram cu mâinile ridicate - un gest normal

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat astăzi că nu a avut un comportament inadecvat în plen, după ce jurnaliştii i-au spus că a făcut "semne obscene" cu mâinile către colegii de la USR.

"Vi s-a părut. Eram cu mâinile ridicate, care e problema?", a afirmat Iordache, conform Agerpres.

La insistenţele jurnaliştilor, care au dorit să-i prezinte imagini cu momentul despre care a fost întrebat, deputatul a replicat uşor iritat: "V-am răspuns, e un gest normal, am încheiat subiectul".

------

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache le-a arătat, astăzi degetul mijlociu de la ambele mâini parlamentarilor din Opoziţie, care nu au fost de acord cu declaraţiile făcute de la microfon. Ulterior, acesta a spus că avea mâinile ridicate.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a luat cuvântul după votul pentru OUG 92 şi a explicat că se va merge mai departe cu modificările legislative din sfera justiţiei.

"Vom merge mai departe cu toată opoziţia pe care a arătat-o Comisia Europeană. Vrem să fim independenţi, vrem să decidem potrivit Constituţiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau alţii!", a spus Florin Iordache, provocând rumoare în rândul Opoziţiei, potrivit News.ro.

La coborâre, deputatul social-ddemocrat le-a arătat parlamentarilor din Opoziţie degetul mijlociu de la ambele mâini. Ulterior, le-a spus jurnaliştilor care l-au chestionat în legătură cu gestul obscen, că avea mâinile ridicate.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. un golan! niste golani !

    un nesimtit de ultima speta, cu nemarginit tupeu, sfidand in fata o intreaga tara care a vazut gesturile lui de tractorist.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb