GABRIELA FIREA: "Bucureştiul are nevoie de un colac de salvare"

S.B.
Politică / 18 august 2022

"Bucureştiul are nevoie de un colac de salvare"

Fostul primar al Capitalei, liderul PSD Bucureşti Gabriela Firea afirmă că Bucureştiul are nevoie de un colac de salvare, informează news.ro.

Aceasta afrimă într-o postare pe Facebook, despre Capitală, că este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate.

"Bucureştiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate! Nu putem lăsa oraşul să se degradeze, iar actuala conducere să se preocupe doar de lucruri mărunte şi răfuieli politice fără sfârşit. Singurii vinovaţi pentru cum a ajuns Capitala României sunt Nicuşor Dan, USR Bucureşti, PNL Bucureşti şi să nu uităm de Ludovic Orban, omul politic rămas doar amintire tristă", spune Firea.

Ea arată că a analizat, împreună cu parlamentarii, consilierii generali social democraţi şi liderii organizaţiilor de sector din Bucureşti, situaţia în care se află proiectele propuse de PSD în Bucureşti.

"Obiectivele majore de investiţii pe care le-am lăsat în lucru sunt blocate şi se fac paşi mult prea mici pentru continuarea lor. Pasajul Doamna Ghica trebuia să fie terminat până acum, însă pe şantier bate vântul, nu sunt muncitori, spre disperarea bucureştenilor care locuiesc sau tranzitează zona. În Prelungirea Ghencea lucrările bat pasul pe loc. În curând se finalizează pasajul Domneşti, iar Primăria Capitalei nu a terminat nici bucata pe care am început-o noi. Pentru continuarea proiectului Ciurel - Centura Capitalei luăm atitudine! Bucureştenii cer acest proiect şi vom fi vocea lor. Iniţiem o campanie de strângere de semnături pentru continuarea drumului expres. În marile parcuri este mizerie, dar primarul general nu o vede! Din contră, spune senin la televizor că e în parcuri e chiar curat. Niciodată nu vom fi de acord ca spaţiile verzi să fie lăsate în paragină pentru a ajunge pe mâinile privaţilor. Parcurile sunt ale oamenilor şi ale lor trebuie să rămână", arată Firea.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Care colac de salvare?

    Ala de la PSD pe care scrie Firea hotie? 

    Ala de dreapta pe care scrie Nicusor prostie?

    O sa fie bine in tara asta cand nu vor mai conduce hotii si prostii. 

    1. Măsura cu parcările în centru afectează exclusiv riveranii din centru. Abonamentul de 1000 de lei pe an nu e practicabil pentru că ține exclusiv de adresa din domiciliu. Câte linii ilizibile pot fi trasate pe o adresă? Eu stau direct la bulevard. Dau 6700 de lei pe an?De ce un riveran din centru nu are dreptul la parcare și mașină, dar toți riveranii din periferie pot să aibă sute de mii de mașini una peste alta și taxe infime și locuri individuale de la ADP? Cine blochează în tranzit bulevardele centrale?perifericii. Că doar nu merg centralii cu mașina 2 metrii mai încolo. Cine parchează aiurea că nu îi văd vecinii când aduc prințesa la bere pe centru? Periferiicii. Periferiicii nu poluează la fel ca centralii? Nu blochează orașul la fel? Să fie taxele pentru toți egale, pentru un oraș liber și curat. Periferici și centrali. Sau accesul interzis total mașinilor pe centru. Să văd pe unde se mai duc bercenarii în nord că prea se bucură la măsură și vor taxe cât mai mari pentru centrali din pură invidie și oftică. Să treacă pe centură cu tirurile unde le e locul. Taxe la fel pentru invidioșii și gherțoii care vor rău altora doar lor nu. Taxele astea afectează doar riveranii centrali. Atât! Rușine

    Mai vrea cineva o ciolacă de salvare la București ???

    A lăsat datorii de 3 miliarde în doar 4 ani, probabil ca nu și-a făcut planul... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb