Gala Women in Economy 2020 premiază excelenţa în business

D.F
Miscellanea / 28 februarie 2020

Gala Women in Economy 2020 premiază excelenţa în business

Gala "Women in Economy" 2020 este un eveniment organizat de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA) şi Patronatul Femeilor Antreprenor (PFA) în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale. Aceasta va avea loc în data de 4 martie la Ateneul Român, începând cu ora 19:00, unde doamnele din lumea afacerilor vor fi premiate în cadrul galei, potrivit unui comunicat remis Redacţiei.

Cristina Chiriac, preşedinte CONAF: "Organizaţia noastră este una tânără, care a coagulat puterea femeilor de afaceri din toate domeniile economice şi nu s-a ferit să ridice problemele mediului de afaceri şi să ofere soluţii. Începând de anul trecut, celebrăm eforturile femeilor de succes prin Gala CONAF. Femeile de afaceri au demonstrat că pot face performanţă, la nivel de top managemement, în orice domeniu economic - de la IT, servicii, industrie grea, industrie uşoară, resurse subterane, comunicaţii, art and design. Gala CONAF 2020 susţine astfel egalitatea de şanse şi egalitatea de gen, marcând anul acesta o premieră - trofeele vor fi oferite doamnelor exclusiv de către domni. Evenimentul va avea o amploare deosebită, se va ţine în prezenţa a peste 800 de invitaţi, antreprenorii de top vor dărui sau vor primi premii, iar prezenţa Excelenţei Sale, preşedintele Klaus Werner Iohannis şi a premierului interimar Ludovic Orban, ne onorează şi le mulţumesc."

Gala ,,Women in Economy" este la a doua ediţie, continuă seria iniţiativelor organizate de CONAF, prin care celebrează performanţa fără a ocoli problemele şi temele sensibile din economia românească, dar la care vin şi cu soluţii. De exemplu Pactul pentru Muncă şi Pactul pentru Educaţie Antreprenorială prin care vor fi introduse opţional orele de antreprenoriat în şcoli, începând cu ciclul gimnazial. Acesta reprezintă un prim succes în demersul organizaţiei de a eficientiza sectoare importante ale economiei româneşti, mai informează sursa.

Gala va aduce în premieră în atenţia autorităţilor şi a celor mai importanţi reprezentanţi ai mediului de afaceri din România prezenţi la Ateneul Român, rezultatele studiului KeysFinn privind Antreprenoriatul feminin, un deceniu de provocări. Era 4.0. În aceeaşi notă vor fi prezentate şi concluziile sondajului "Rata natalităţii în România" realizat de Dynamik HR la cererea CONAF. Evenimentul se va bucura de prezenţa a peste 800 de invitaţi, oameni de afaceri din România şi din străinătate, parteneri şi reprezentanţi ai instituţiilor care susţin implicarea şi dezvoltarea iniţiativelor feminine în afaceri, în societate sau în cultură.

CONAF este singura entitate confederativă din România ce are ca obiectiv principal susţinerea şi promovarea antreprenoriatului feminin, implicându-se activ în diferite proiecte economice, sociale şi culturale. Încă de la începutul acestor demersuri, sprijinite permanent de către Administraţia Prezidenţială, confederaţia a militat pentru o economie puternică şi competitivă pe plan internaţional, fiind semnate o serie de parteneriate cu alte organizaţii la nivel european.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb