Giganţii IT Microsoft şi Oracle dezvoltă deja "paşapoartele digitale de vaccinare"

J.P.
Internaţional / 16 ianuarie 2021

Giganţii IT Microsoft şi Oracle dezvoltă deja "paşapoartele digitale de vaccinare"

Giganţii din Sănătate şi IT, inclusiv Microsoft şi Oracle, creează "paşapoarte de vaccinare", astfel încât oamenii să poată dovedi că s-au vaccinat împotriva COVID-19. Paşapoartele ar putea fi folosite pentru turism, la călătoriile cu avionul sau pentru participarea la diferite evenimente cu public, scrie Business Insider, citat de Digi24.

Companiile majore, organizaţiile de sănătate şi organizaţiile nonprofit au anunţat joi dimineaţă că lucrează împreună pentru a crea un paşaport digital de vaccinare.

Vaccination Credential Initiative (VIC), o coaliţie de organizaţii din care fac parte inclusiv Microsoft, Oracle, Salesforce, Cerner, Epic Systems şi Clinica Mayo, elaborează standarde tehnice pentru a realiza "paşapoarte de vaccinare", se arată într-un comunicat publicat joi.

Tehnologia va ajuta la prevenirea situaţiilor în care persoane pretind în mod fals că sunt vaccinate împotriva COVID.

VIC transmite că persoanele fără smartphone-uri ar putea primi coduri QR tipărite pe hârtie pentru a putea fi verificate dacă s-au vaccinat.

Companiile aeriene precum Virgin Atlantic, United Airlines, Swiss International Air Lines, Lufthansa şi JetBlue au declarat în decembrie că vor începe să accepte un permis de sănătate digital ca dovadă a statutului "negativ COVID-19".

Permisul a fost creat de unul dintre membrii VCI, The Commons Project şi este conceput pentru a verifica testele negative COVID-19 ca standard internaţional. Iniţiativa anunţată joi este separată şi mai ambiţioasă.

"Scopul iniţiativei de acreditare a paşapoartelor de vaccinare este de a da acces digital persoanelor vaccinate, astfel încât să poată utiliza instrumente precum CommonPass pentru a putea relua călătoriile în siguranţă, dar şi pentru alte activităţi, precum mersul la serviciu, la şcoală, în viaţa de zi cu zi, protejând în acelaşi timp confidenţialitatea datelor", a spus Paul Meyer CEO al The Commons Project Foundation, o organizaţie non-profit din Geneva care este membru al VIC.

"Pentru o anumită perioadă de timp, majoritatea dintre noi va trebui să demonstreze fie testarea negativă pentru COVID-19, fie dovada vaccinării actualizată pentru a ne putea întoarce la normalitate", a spus dr. Brad Perkins, directorul medical al Commons Project Foundation, pentru New York Times.

"Asta se va întâmpla fie că urci într-un avion şi mergi într-o altă ţară, fie că mergi la muncă, la şcoală, la magazinul alimentar, la concerte live sau evenimente sportive", a mai adăugat acesta.

În UE, Grecia a cerut deja un certificat de vaccinare împotriva COVID-19 valabil la nivelul întregii Uniuni Europene, pentru a uşura călătoriile devastate de pandemie. Conform propunerii înaintate de premierul grec, certificatul ar putea fi utilizat la îmbarcarea în orice mijloc de transport.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. :) desigur ca da :)

    de ce credeti ca anul trecut (2020) Microsoft si Bill Gates cumparau patentul de inventie al unui chip rfid de introdus sub piele si care se baza pe activitatea de minare a unei monede crypto pornind de la date biometrice ale unei persoane ... ?  

    Dati un google dupa numarul de patent de inventie WO/2020/060606 poate aflati mai multe...  

    WO / 2020/060606 descrie un “sistem de criptocurrency care utilizează date despre activitatea corpului” – practic, un dispozitiv care îşi poate controla corpul.Sau, mai degrabă, „atribuiți criptocurrency utilizatorului ale cărui date de activitate corporală sunt verificate”, așa cum spune brevetul în rezumat. 

    De ce credeti ca Gates e ATAT de implicat in povestea cu covid si vaccinuri si toate astea? :)

    Mini-cyber dictatorul planetar uita ca mai moare si el la un moment dat si se poarta ca si cum ar fi nemuritor. El si copiii lui - care si ei sunt de carne, muritori .... :)  

    1. asa...ca un sfat lejer care va poate fi de folos in anii urmatori ...

      daca sunteti tentati sa va introduceti un chip in voi ca sa fiti continuu monitorizati si sunteti momiti cu faptul ca veti castiga bani fara sa faceti NIMIC, fara sa munciti pentru acei bani ... am rugamintea sa refuzati.  

      E o mare capcana.  

      Tineti minte: cand vi se vor da bani degeaba doar pentru a fi monitorizati printr-un dispozitiv introdus in piele, REFUZATI !  

      Asta se pregateste in urmatorii 5 pana la 10 ani!  

      In jos e libertatea voastra - sub multe aspecte...miza e inclusiv spirituala.  

      Fiti isteti si amintiti-va CA NU EXISTA BANI PRIMITI FARA O MUNCA DEPUSA INTR-O FORMA SAU ALTA!

      Nu puneti botul la teapa majora aflata in pregatire !  

      si ca sa pun cireasa pe tortul comunicarii de mai sus:

      Doar in Rai, inainte de caderea lui Adam si Eva erau toate la dispozitie fara ca cei doi sa faca ceva pentru a le obtine.  

      Viata pe pamant presupun un efort, indiferent care, pentru ceea ce obtii.  

      Numai satana vrea sa imite conditiile din Rai aici pe pamant pentru a provoca caderea iremediabila a sufletului omului din mainile lui Dumnezeu.  

      Tineti minte de la mine un singur sfat si va va fi bine, indiferent cate greutati urmeaza (si chiar urmeaza!!... covidul e doar primul virus dintr-o suita) : BANII SAU BENEFICIILE NU VIN NICIODATA FARA UN EFORT, FARA O MUNCA, FARA O PLATA.  

       

      Cand va ataca antichristul (si va ataca!) , va ataca pe acest front: imitarea conditiilor din Rai (bunastare materiala tuturor fara nici o munca, dar cu pretul monitorizarii corporale continue printr-un chip rfid care mineaza crypto-moneda continuu pornind de la date corporale) , inainte de caderea, aici pe pamant.  

       

      Plata va fi chiar corpul si sufletul omului.  

      Si zic ca plata va fi SI corpul omului pentru ca un mic incident (de origine divina - caci Dumnezeu in mila Lui mare nu lasa oamenii sa decada sufleteste!) va conduce la descarcarea sarurilor in sange si limfa din micro-acumulatorul dispozitivului implantat sub piele - fapt care va conduce la moarte lenta si extrem de dureroasa pentru cei ce au acceptat acel chip.  

      Nu vreau sa va isterizati, discutam de un orizont de multi ani in fata, poate de cateva decade intregi pana se vor intampla cele descrise de mine aici - dar chiar se vor intampla acestea!  

      Dincolo de multe detalii si amanunte nenecesare voua ci doar celor implicati direct in lupta impotriva satanei tineti minte un lucru simplu : CE BUNASTARE MATERIALA VINE DEGEABA, FARA MUNCA, SA O RESPINGETI, SA FUGITI DE EA! Vine de la satana SI VOI INSIVA SUNTETI PRETUL !  

      E vorba de fapt de transpunerea ADNului într-un număr, cod unic (cunoscut și ca numărul FIAREI, care e număr de om). Lipsește în prezent interfața USB pentru așa ceva, de asta e nevoie de un cip. Acest cip va citi codul unic planetar de ADN, alaturi de alte informații biometrice și le va pune la dispoziția guvernului mondial prin intermediul rețelei 5G.

      Cam asta e ideea. 

      trebuie sa mai investighez informatiile astea.

      oricum daca dau multe info oamenilor mai mult ii ametesc de cap decat ii ajut.  

      Oamenii atata trebuie sa stie:  

      daca vine cineva la ei cu solicitarea sa le bage un dispozitiv sub piele care sa le culeaga datele biometrice si ii momeste cu crypto-moneda minata pornind de la propriile lor date biometrice , atunci oamenii trebuie sa refuze.  

      nu exista bani obtinuti fara nici o munca.  

      asa va incerca satana sa corupa pe om: bunastare pe pamant pe degeaba. Fara munca.  

      Atata trebuie sa stie oamenii si le va fi bine.

      Sa refuze asemenea propuneri de prost-gust, grosolane din punct de vedere spiritual.  

      Bunastare pe naiba.. nu se pune problema de bunăstare pe planetă ci de supraviețuire.

      Mă îndoiesc că va promite cineva bunăstare, contra unui cip biometric. Problema e de viață și de moarte pe planetă, în condițiile în care vor sa condiționeze accesul în magazine de pașaportul de Covid.

      Nu va promite nimeni bunăstare ci ieșit din case. 

      Cristian, vor constitui masa critica de oameni care adera la sistem si o vor face lucrand oamenii unde sunt ei mai sensibili - la portofel, la stomac. La bunuri materiale. Doar asa pot constitui o masa imensa de populatie aderenta la sistemul cu chip implantat care mai apoi sa ii si asupreasca si sa ii alunge pe cei ce refuza sistemul.

      Desigur, la inceputul implementarii vor limita si vor elimina furnizorii de alimente neinregimentati , vor limita si elimina cash-ul ... dar pot mentine sistemul social stabil numai si numai daca aduc beneficii aderentilor, celor ce sunt de acord cu chip-ul implantat.  

      Aici e riscul pentru un crestin adevarat: sa reziste tentatiei de a avea bani gratis. De aceea cand se va veni cu chip-ul de bagat in piele foarte multi oameni vor adera. Dar ei vor fi si cei ce vor cadea.  

      Ca sa nu se sperie nimeni - vorbim de ani sau zeci de ani. Poate eu nici nu o sa mai traiesc atunci. Nu ca as regreta... :))  

      ... silicon valley lucreaza deja la "gene splicing" ... cu scopul de a crea imprimante de proteine ... ceea ce implica initial codificarea numerica a adnului ... silicon valley a reusit deja sa se autoimpuna ca "minister al adevarului" si sa impuna presedinti si politici globale ... pandemia covid 19 a creat un precedent planetar ... programe globale impuse de "inteligenta artificiala" ... pasul urmator: virusi si antivirusi biologici la comanda ... vali, evenimentele vor culmina intre '27 - ' 30 ...

      ... am ajuns in situatia in care ... un tocilar, in spatele tastaturii are mai multa putere dacat au avut vreodata presedintii, regii, imparatii, generalii samd. ... statele au devenit niste mega birocratii stufoase si sufocate ce nu pot privii dincolo de propria procedura si beneficii ... politicienii, armatele, agenturili, pline de figuranti si nepotisme, sunt incapabile de a diferentia stangul de dreptul ... vanand fantome frustrate prin pesteri si inamici invizibili si contrafacuti ... omenirea este pe cale de a-si pierde suveranitatea ca specie!!! ... "condusa" de un misticism visator crescut si "maturizat" cu star trek si star wars ca valori universale ...

      "silicon valley lucreaza deja la "gene splicing" "

      nu stiu nimic de asta 

      trebuie sa caut 

      "vali, evenimentele vor culmina intre '27 - ' 30" 

      posibil, se potriveste ce zici cu anticiparile mele. 

      ce sa zic? traim timpuri extrem de intense!  

      ... cauta pe youtube ... all-in podcast e 14 ... asculta interviul, merita ... referirea la 27 - 30 o face bo polny - personal nu sunt de acord cu interpretarile dansului ... dar intervalul temporal corespunde cu alte surse ... mai putin publice, pe care le studiez de ani de zile ...

    Noua Segregatie, Razboaiele, Religia Seringii

    Teritoriul Nevaccinatilor 

    - Dati-l afara, e un Vaccinat, aici e un bar de Nevaccinati!  

    - Are otrava in el, spunea altul... Ne contamineaza! O multime de pistoale aparusera de peste tot!  

    - Escortati-l pana la granita! Folositi un avion pentru Vaccinati cu pilot automat! Avioanele pentru Nevaccinati si zonele de vizitat sunt ale noastre!  

    Teritoriul Vaccinatilor  

    - Scoateti-l din metrou, e un Nevaccinat! Ce cauta aici, nu are semnul! Are virusul! Vaccinatii isi scosesera mitralierele de sub haine! 

    Politistii cu masti si inarmati cu mitraliere il puneau intr-un taxi automat zburator care sa-l transporte spre insula imensa din mijlocul oceanului... Armele antiaeriene ale Nevaccinatilor erau coborate automat cand se afla ca taximetrul aerian transporta un Nevaccinat! Nevaccinatii eliminasera bolile, in timp ce Vaccinatii aveau Catedralele Seringilor, la fiecare colt de strada. 

    Vaccinatii patrulau și ei pe străzi cu arme pentru a-i depista pe Nevaccinați și a-i trimite la ei! Fiecare Teritoriu avea un adevarat arsenal de arme mai mult decât nucleare! 

    Segregatia dura, din cand in cand incepeau razboaie intre Teritoriile Vaccinatilor si cele ale Nevaccinatilor. Unele semanasera cu cele mondiale, cu zeci de milioane de victime! Inca nu se folosisera armele sophisticate!

    1. Intre timp dupa Covid-19, Covid-21, 23, 31! Pentru fiecare era nevoie de un vaccin! In schimb, oamenii nu isi sporisera sanatatea!

      da, buna povestea

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb