GORGHIU: "Foarte puţini primari au fost preluaţi în calitate de candidaţi de PNL, în general, aceia care au fost voci critice la adresa PSD"

J.P.
Politică / 14 august 2020

"Foarte puţini primari au fost preluaţi în calitate de candidaţi de PNL, în general, aceia care au fost voci critice la adresa PSD"

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă că "sunt foarte puţini" primarii care au fost în PNL şi au fost preluaţi în calitate de candidaţi de PNL, "în general, aceia care au fost voci critice la adresa PSD în comunităţile lor şi care s-au disociat de gesturile PSD din timpul mandatului lor". "Rămâne ca acolo unde sunt cazuri care într-adevăr nu au ce să caute sau nu au nicio legătură cu PNL, să dea explicaţiile cei care le-au gestionat, respectiv preşedinţii organizaţiilor judeţene", spune Gorghiu, conform news.ro.

Alina Gorghiu a vorbit, la RFI, despre racolările de primari PSD, făcute de PNL.

"Ideea de traseism eu am condamnat-o de foarte mult timp, nu e o noutate, ştiţi că şi în 2016, am avut înainte de alegerile locale aceste criterii de integritate, sunt şi acum. Înţeleg însă că s-au făcut anumite mutări de primari. Pentru rigoare, sunt foarte puţini acei primari care au fost preluaţi ca şi candidaţi de PNL, în general, aceia care au fost voci critice la adresa PSD în comunităţile lor şi care s-au disociat de gesturile PSD din timpul mandatului lor, dar rămâne ca acolo unde sunt cazuri care într-adevăr nu au ce să caute sau nu au nicio legătură cu PNL, să dea explicaţiile cei care le-au gestionat, respectiv preşedinţii organizaţiilor judeţene", a afirmat senatorul PNL.

Referitor la faptul că PNL face exact ce a făcut PSD, adică racolări politice, Gorghiu a replicat: "Acuzaţia aceasta am constatat-o, s-a făcut. Cei care, repet, au venit la PNL din alte partide, foarte puţini de altfel (...) sunt cei care s-au disociat de PSD de-a lungul vremii, în mandatele lor şi în opinia mea, pentru fiecare există o explicaţie, pe care preşedintele de filială va fi obligat să o dea. Dacă vor fi cazuri care contravin principiilor PNL, sigur, vom face o analiză şi nu au ce să caute în Partidul Naţional Liberal".​​

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Iata o "mostra de inteligentza" a farului calauzitor al barbatilor din PNL, prin ale caror paturi a trecut soldoveanca! Remarcabil la fatuca asta este, cum a ajuns de pe Centurile Moldovei pe Centura politicii romanesti! Acuma, daca s-a cuplat cu evreul Isar(care a sabotat moneda nationala in criza din 2009, alaturi de prietenul sau Cîţu), oare Alinuţa o mai practica cea mai veche meserie?

    pai cum vine draga pitzdulica, traseismul e bun daca la un moment dat individul a zis ca dragnea e naspa? dar unde este deontologul neamului, batistuta, care ne garanta ca noul pnl e fara traseisti? pentru cretinii care au votat lista pnl la europarlamentare...dragi cretini, nu ati facut decat sa trimiteti un mare demagog la bruxelles pe un purcoi de bani!! atat! cand va numarati banii la sfarsit de luna, ganditi-ca ca deontologul incaseaza de cateva ori mai mult, frecandu--se la boase, pentru ca niste cretinei au crezut ca jocuri de putoare e pe bune!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb