Grupul IPF, la borna de 15 milioane de clienţi serviţi în 27 de ani. 1,3 milioane dintre aceştia sunt din România

R.S.
Bănci-Asigurări / 25 septembrie

Florin Bâlcan, directorul general al Provident Financial România

Florin Bâlcan, directorul general al Provident Financial România

Grupul International Personal Finance (IPF), din care face parte şi Provident Financial România, a atins pragul de 15 milioane de clienţi, de la înfiinţarea sa din 1997. Grupul IPF, listat la bursa din Londra, este activ în 7 ţări din Europa, precum şi în Mexic şi Australia. Din 2006, de când a început operaţiunile în ţara noastră, Provident a susţinut şi a contribuit la îndeplinirea planurilor a peste 1,3 milioane de români, conform unui comunicat transmis redacţiei.

,,Rămânem dedicaţi angajamentului nostru de a oferi cu responsabilitate acces la produse financiare simple tuturor, inclusiv acelei categorii de consumatori care nu are întotdeauna acces la serviciile oferite de alte instituţii financiare, fie din lipsa unui istoric de creditare, a unui istoric negativ sau din cauza unor venituri sub medie", a declarat Florin Bâlcan, directorul general al Provident Financial România, potrivit comunicatului.

De altfel, an de an, numărul românilor care îşi creează sau îmbunătăţesc istoricul de creditare cu sprijinul Provident este constant de ordinul zecilor de mii. Numai anul trecut, Provident a emis, pentru clienţii săi, peste 27 de mii de scrisori de refinanţare.

Provident a încheiat anul 2023 cu peste 175.000 de clienţi activi, aproape jumătate dintre aceştia fiind din zona rurală. Provident rămâne prima opţiune pentru împrumutul la domiciliu, modelul tradiţional de business, care are în spate o istorie de peste 140 de ani şi milioane de clienţi în întreaga lume.

În paralel, de-a lungul timpului, Provident şi-a extins eforturile de a susţine incluziunea financiară prin diversificarea produselor oferite. Aproximativ 20% dintre clienţii care au luat un nou împrumut în prima jumătate a acestui an au ales şi produsul de asigurare conceput special de Metropolitan Life.

Astăzi, clienţi din generaţia tânără, familiarizaţi cu tehnologia, dar care au aceleaşi nevoi reale şi posibilităţi limitate, au acces la servicii financiare în condiţii de siguranţă şi responsabilitate prin intermediul ProviOnline, un produs Provident 100% digital. Provident este prezent în magazinele fizice Flanco şi Emag, ca soluţie de finanţare responsabilă pentru nevoi practice. În plus, prin intermediul unei platforme de brokeraj, produsele de creditare Provident au devenit disponibile în peste 350 de magazine, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb