Grupul Miele a înregistrat o cifră totală de afaceri cu 2% mai mare în primele 8 luni ale anului

J.P.
Miscellanea #Construcţii / 11 septembrie 2020

Grupul Miele a înregistrat o cifră totală de afaceri cu 2% mai mare în primele 8 luni ale anului

Grupul Miele a înregistrat o cifră totală de afaceri cu 2% mai mare în primele 8 luni ale anului, comparativ cu aceeaşi perioadă a lui 2019, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Dr. Reinhard Zinkann, Director Executiv şi Co-proprietar Miele: "La momentul actual, Grupul Miele poate spune că a depăşit cu succes momentele critice ale pandemiei de coronavirus. Mai mult, chiar, am reuşit să obţinem creşteri semnificative, în special pe pieţele-cheie din Germania, Austria şi Elveţia, dar şi în majoritatea ţărilor Est Europene, precum şi în China, Japonia şi Coreea".

Evoluţia nu se referă, însă, doar la cifre de afaceri, ci şi la iniţiative care pot ajuta clienţii să dezvolte un stil de viaţă sustenabil şi, astfel, să protejeze planeta. Unul dintre proiectele în care Miele a investit în ultimii ani este Agrilution, un start-up din Munchen ce produce mini ferme verticale, destinate chiar şi celor mai mici apartamente.

Denumită Plantcube, inovaţia Agrilution este, în fapt, o seră în miniatură, ce nu depăşeşte dimensiunile unui frigider şi care oferă condiţiile perfecte pentru creşterea salatelor, ierburilor sau microplantelor. Echipamentul poate fi încastrat în mobilierul de bucătărie, de exemplu, iar procesele sunt controlate complet automat de către un sistem electronic, ce menţine în interior condiţiile aferente unui sezon de primăvară.

Astfel, plantele sunt udate în mod automat, la intervalele ideale pentru dezvoltare, în timp ce sistemul de iluminat de tip LED se adaptează la spectrul de luminozitate necesar fiecărei culturi, simulând perfect razele de soare. Datorită acestei tehnologii, recolta va oferi cu 30% mai mulţi nutrienţi, fiind bogată în vitamine, minerale şi antioxidanţi.

"Dacă un kilogram de salată crescută pe câmp necesită cel puţin 240 de litri de apă până la recoltare şi este transportată, în medie, 1.000 de kilometri până ajunge pe rafturile magazinelor, Plantcube are nevoie de doar jumătate din această cantitate de apă, pentru un an întreg de culturi. Practic este realizată o economie de apă de 98%", spune Max Lössl, CEO Agrilution.

În acest moment, Plantcube poate creşte simultan 8 culturi, dispuse pe 2 niveluri, iar utilizatorii pot alege dintre 25 de soiuri diferite de plante, de la busuioc thailandez până la mixuri de salată şi microplante. Echipamentul poate fi comandat online, de pe site-ul www.agrilution.com.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9765
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4554
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2631
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8967
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4383

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb