Guvernul de la Atena susţine că nu va fi "ţinut ostatic" de cei care se opun vaccinării

J.P.
Internaţional / 23 august 2021

Guvernul de la Atena susţine că nu va fi "ţinut ostatic" de cei care se opun vaccinării

Guvernul grec a transmis încă o dată luni că persoanele care nu se vaccinează nu vor beneficia de circumstanţe atenuante în implementarea planului de criză de combatere a coronavirusului din toamnă, relatează dpa, conform Agerpres.

Din nefericire, unii cetăţeni resping vaccinarea împotriva COVID-19, a declarat luni la Atena purtătorul de cuvânt al guvernului grec, Giannis Oikonomou.

Motivele pentru acest lucru sunt cunoscute, a spus el, dar nu sunt acceptate de comunitatea ştiinţifică, de majoritatea cetăţenilor sau de guvern. "Societatea nu poate aşteapta şi în special nu poate fi ţinută ostatică de astfel de opinii", a spus Oikonomou.

Marţi, guvernul grec intenţionează să anunţe noi măsuri anti-coronavirus pentru această toamnă.

În contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19, Atena este într-o situaţie dificilă. Totuşi, guvernul a subliniat în mai multe rânduri că nu vrea să impună un nou "lockdown".

În schimb, celor nevaccinaţi li se va interzice accesul în zonele de interior din sectorul de cultură-divertisment. Cluburile, cinematografele, teatrele şi restaurantele este posibil să devină inaccesibile celor care nu s-au vaccinat.

În Grecia, vaccinarea este deja obligatorie pentru angajaţii din sănătate şi armată. Cei care nu se vaccinează în aceste sectoare sunt concediaţi fără compensaţii.

În sectorul educaţiei nu a fost introdusă vaccinarea obligatorie pentru profesori. În schimb, aceştia trebuie testaţi de două ori pe săptămână pentru depistarea COVID-19.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. E clar ca slugoii si tradatorii marxisti din fruntea Greciei, vor intide la maxim in aceasta toamna, coarda suportabilitatii poporului elen. Tare m-as bucura sa vad cum acest popor (dar si celelate popoare asuprite) reuseste sa isi rastoarne Iudele de la putere si apoi sa le dezmembreze in piete publice, ca pe niste figurine din piese de Lego!

    1. O dezmembreaza pe ma-ta. Pune mana si vaccineaza te si nu mai halucina.

      Acuma nu mai postezi sub numele de vlad tepes ? Ca tot ai fost numit Tepar?

      Ești extrem de credul. Ai trăit într-o țară în care statului nu i-a pasat de sănătatea oamenilor timp de 30 ani iar acum brusc, același stat dorește să facă binele cu forța. Deja aud tot mai frecvent cazuri de leucemie brusc instalate la persoane anterior sănătoase, întindeți și tu puțin antenele....poate o să ai o surpriză la ce afli.

       

      Stai in banca ta! Dacă nu vrei sa te confrunți cu furia Nevaccinatilor! Tensiunea creste exponențial! Doctorii politici și vaccinatii transmit virusul! Prin vaccin!

      Pai bai bai epilepticule , maica-mea nu e ca ma-ta aia dezmembrabila de toti tiristii ei! La cat au tras toti de ea, tare mi-e greu sa cred ca mai e intreaga!

      Am observat ca multi de pe acest site amintesc de Tepes si de tzeapa lui, asa cum esti si tu retardatule, pt ca marele voievod detinea antidotul perfect pt  bulangii ca tine, care le-ar fi creat mai intai o scurta senzatie de placere intensa, urmata imediat apoi de o durere lunga si cumplita, ce i-ar fi vindecat pt vecie de  patima lor anormala si perversa!!

    Sunt slugile implementării Noii Ordini Mondiale... nu se știe dacă populația planetei va mai suporta hăituiala generala și nu va porni Războiul Civil Mondial... haituiti cu câinii și seringile de vaccinare,,,.

    I-a ținut ostatici pe producătorii de turism din Grecia!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb