Hesburger deschide un nou restaurant în AFI Cotroceni

R.S.
Comunicate de presă / 3 octombrie

Hesburger deschide un nou restaurant în AFI Cotroceni

Hesburger deschide un nou restaurant în AFI Cotroceni, în urma unei investiţii de 500.000 de Euro, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Restaurantul funcţionează pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi şi, odată cu deschiderea noii locaţii, au fost create 20 de noi locuri de muncă.

"Ne continuăm expansiunea, cu un accent curent pe zona metropolitană a Bucureştiului. După ce ne-am deschis recent restaurantul din cel mai popular aeroport al României, Henry Coandă, în Otopeni, lângă Capitală, ne începem activităţile în cel mai mare mall din ţară, AFI Cotroceni. O altă destinaţie cheie pentru bucureşteni şi locuitorii din Ilfov, precum şi pentru un număr mare de turişti, este Băneasa Shopping City, centru comercial în care Hesburger va fi prezent în curând", declară Ieva Salmela, International Development & Marketing Director, Hesburger.

În acest an, în luna mai, Hesburger şi-a anunţat intrarea pe piaţa din România, odată cu deschiderea primului său restaurant din ţară, la Râmnicu Vâlcea. În august, compania a inaugurat o nouă locaţie în cel mai mare aeroport al României, Henri Coandă, în Otopeni, şi a adus şi primul restaurant Hesburger din Brăila, potrivit comunicatului.

Planurile de extindere ale companiei finlandeze includ deschiderea a 10 locaţii în mai multe oraşe din România, cu o investiţie totală de 8 milioane de euro, în primul an de activitate.

Produsele Hesburger sunt recunoscute pentru gustul şi calitatea oferite, la baza fiind sosurile Hesburger, create după reţete originale şi produse în propriile fabrici din Finlanda şi Lituania, dar şi faptul că se foloseşte 100% carne de vită pentru burgeri.

Compania finlandeză, fondată de Heikki Salmela împreună cu soţia sa, Kirsti Salmela, şi-a început afacerea de fast-food în 1966, în micul oraş Naantali. Afacere de familie cu o istorie de peste 50 de ani, Hesburger operează în prezent în 9 ţări şi are peste 480 de restaurante.

De-a lungul anilor, Hesburger şi-a extins lanţul de restaurante la nivel internaţional şi are acum 274 de locaţii în Finlanda, 61 în Lituania, 53 în Estonia, 51 în Letonia, 32 în Bulgaria, 7 în Ucraina, 2 în Germania şi una în Polonia. Hesburger are peste 6 000 de angajaţi numai în Finlanda, iar la nivel internaţional, numărul total de angajaţi depăşeşte 8 700.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb