Hidroelectrica a semnat contractul pentru servicii de plată cu carduri bancare prin aplicaţia iHidro şi site-ul oficial

F.D.
Piaţa de Capital / 24 septembrie

Hidroelectrica a semnat contractul pentru servicii de plată cu carduri bancare prin aplicaţia iHidro şi site-ul oficial

În data de 23 septembrie 2024 Hidroelectrica a semnat cu compania PayU contractul pentru furnizarea de servicii de plată cu cardul pentru clienţii finali, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Contractul, adjudecat ca urmare a parcurgerii unei proceduri de achiziţie sectorială la care au participat trei ofertanţi - PayU, asocierea formată din CEC Bank - Europayment Services şi NETOPIA Financial Services, are o valoare de 3.463.200 RON şi include servicii de plată prin aplicaţia proprie a companiei, iHidro, inclusiv pentru versiunea de mobil, precum şi prin site-ul oficial.

Noile servicii de plată vor îmbunătăţi accesibilitatea şi comoditatea platformelor digitale ale Hidroelectrica, oferind clienţilor o modalitate sigură şi uşoară de gestionare a plăţilor.

"Semnarea acestui contract marchează o etapă extrem de importantă în angajamentul nostru de a îmbunătăţi experienţa clienţilor prin digitalizare. Prin parteneriatul cu PayU, un lider în soluţii de plată online, ne asigurăm că clienţii Hidroelectrica beneficiază de metode de plată fluide, sigure şi eficiente. Acest lucru face parte din strategia noastră mai amplă de a creşte eficienţa operaţională şi de a continua să oferim soluţii de energie verde adaptate cerinţelor pieţei din România. Suntem încrezători că aceste îmbunătăţiri vor consolida satisfacţia clienţilor nostri si vor face mai atractiva si sustenabila oferta Hidroelectrica," a declarat Karoly Borbely, preşedintele directoratului Hidroelectrica.

Această iniţiativă se aliniază cu eforturile continue ale Hidroelectrica de a moderniza serviciile şi răspunde cerinţelor clienţilor privind asigurarea unei flexibilităţi îmbunătăţite în gestionarea conturilor proprii de energie. Implementarea procesatorului de plăţi are ca termen 15 zile de la emiterea ordinului de execuţie de către Hidroelectrica, ulterior parcurgerii unui proces de conciliere a tehnologiilor informatice utilizate şi finalizarea dezvoltărilor suplimentare necesare aplicaţiei iHidro. Noua metodă de plată cu cardul, inclusiv integrarea cu Apple Pay şi Google Pay, va aduce un plus de confort, asigurând o experienţă rapidă şi eficientă în gestionarea plăţilor facturilor de către clienţii companiei.

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din România şi furnizează servicii tehnologice pentru Sistemul Energetic Naţional. Compania operează 187 de centrale cu o capacitate hidroenergetică de 6,3 GW. În plus, deţine un parc eolian la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW. Compania acoperă, de asemenea, 13,09% din piaţa de furnizare din România.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. S-ar cuveni un contract si pentru facturare! De mai bine de 2 ani de contract nu le-am vazut factura.

    1. La mine dupa 3 facturi s-au oprit brusc acum vreo 18 luni.Apoi au facut una de regularizare cu minus cativa lei acum 2 luni.Daca vrea distribuitorul sa se distreze,la urmatoare citire poate le comunica ca au sa-mi dea cateva mii de lei,sigur nu sesizeaza si probabil nici nu-i intereseaza.Eu m-am oprit aa le comunic Indexul ca-mi pierd vremea,ei oricum nu factureaza.

    Un colos se chinuie 2 ani sa... reinventeze roata. Hai cu fondul suveran.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb