Huawei sărbătoreşte 10 ani în ţara noastră

F.A.
Comunicate de presă / 9 iulie 2013

Huawei, unul dintre jucătorii globali de top în materie de soluţii pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor (ITC), sărbătoreşte, astăzi, zece ani de prezenţă în ţara noastră, potrivit unui comunicat de presă.

"În 2003, la trei ani după intrarea oficială pe piaţa europeană, Huawei a identificat România drept un punct strategic pentru expansiunea companiei în Europa de Est. De atunci, Huawei a evoluat constant, devenind un partener strategic pentru principalii operatori de comunicaţii din România, dezvoltând soluţii de înaltă tehnologie şi oferind servicii clienţilor săi la standarde de excelenţă", menţionează compania.

Huawei are peste 800 de angajaţi în România, dintre care 70% reprezintă forţă de muncă locală.

"Oamenii constituie resursa noastră cea mai valoroasă. Huawei preţuieşte eforturile şi contribuţia lor la progresul constant al companiei, precum şi încrederea şi sprijinul clienţilor şi partenerilor noştri. Ei ne pot ajuta să facem lucrurile posibile", a declarat Wang Haitao, Directorul General al Huawei în România.

"Dezvoltarea operaţiunilor din România a reprezentat un pas natural pentru a construi mai departe cu succes, întrucât Huawei a sesizat evoluţiile tehnologice ale pieţei locale şi a profitat de oportunitatea de a îşi extinde activitatea aici. Am luat cea mai bună decizie şi am dori să mulţumim autorităţilor române pentru sprijinul acordat Huawei pe parcursul acestor zece ani speciali", a concluzionat Haitao.

Primul Ministru al României, Victor Ponta, prezent la aniversarea companiei, a apreciat contribuţia Huawei la dezvoltarea noii generaţii tehnologice şi a sectorului ITC din România.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb