ÎN PRIMELE ŞASE LUNI ALE ANULUI Saxo Bank a raportat un profit în scădere cu 37%

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 23 august 2011

Profitul net al Saxo Bank a înregistrat, în primul semestru al anului, o scădere de 37%, până la valoarea de 46 milioane de euro, în comparaţie cu perioada similară din 2010, în timp ce venitul operaţional la nivel de grup a ajuns la 238 milioane euro, sub cuantumul consemnat anul trecut, relevă datele băncii, publicate ieri şi citate de Agerpres. Activitatea generală a traderilor şi investitorilor a fost moderată în prima jumătate din 2011, interval în care Saxo Bank a înregistrat o creştere a depozitelor colaterale ale clienţilor şi al bunurilor plasate sub management. Astfel, totalul bunurilor aflate sub administrarea Saxo Bank a crescut de la 4,18 miliarde de euro, la sfârşitul lui 2010, la 4,34 miliarde euro în primele şase luni din 2011. De asemenea, depozitele colaterale ale clienţilor în businessul de asset management al Saxo Bank s-au majorat până la 4,41 miliarde euro, faţă de 4,2 miliarde euro raportate în decembrie 2010.

Saxo Bank a raportat, în perioada ianuarie - iunie a.c., un profit net de peste 46 de milioane de euro, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, cifra fiind în scădere cu 37%. Conform reprezentanţilor băncii, cifra se încadrează în aşteptări şi target, practic aceasta reprezentând o creştere cu 375% faţă de ultima jumătate a anului trecut. În ceea ce priveşte venitul operaţional, acesta a atins valoarea de 238 milioane de euro la nivel de grup, în primul semestru al anului în curs, sub rezultatul din perioada similară a anului 2010.

Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online, care permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare. Banca deţine un portofoliu de peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb