ÎN TIMIŞOARA: Wizz Air alocă o nouă aeronavă Airbus A320

A.T.
Comunicate de presă / 17 ianuarie 2019

Wizz Air alocă o nouă aeronavă Airbus A320

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cea mai mare companie aeriană din ţara noastră, a anunţat, astăzi, o nouă etapă de extindere a reţelei de transport din Timişoara, prin alocarea unei aeronave Airbus A320 adiţionale şi adăugare a patru noi rute bazei locale, precum şi creşterea frecvenţelor pe unele dintre cele mai populare rute existente, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

Noul Airbus A320 se va alătura flotei Wizz Air de la Timişoara în septembrie 2019, reprezentând o nouă investiţie WIZZ în România, de peste 100 de milioane de USD, şi va crea 35 de noi locuri de muncă în cadrul companiei. Odată cu sosirea noii aeronave la Timişoara, flota Wizz Air din România va creşte la 27 de aparate de zbor, dintre care 3 la baza din Timişoara. Creşterea flotei va spori capacitatea Wizz Air în România cu 10,5% faţă de perioada anterioară, aceasta ajungând la 9,5 milioane de locuri la vânzare în 2019.

Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă la Timişoara că: "Suntem încântaţi să anunţăm alocarea celei de-a treia aeronave la baza din Timişoara. Această investiţie înseamnă mai multe locuri de muncă în România în cadrul Wizz Air, dar şi multe oportunităţi accesibile de călătorie pentru clienţii români. Mai mult, înseamnă şi mai multe rute interesante spre Europa, cu acces facil la din ce în ce mai multe destinaţii pentru pasagerii din Timişoara." Domnia sa afirmă că: "cele patru noi zboruri din Timişoara către destinaţii interesante cum ar fi Billund în Danemarca, Baden-Baden şi Nuremberg în Germania şi Sheffield în Marea Britanie vor fi bine primite de pasagerii noştri."

Totodată, aceştia sunt siguri că " noile curse vor aduce şi mai mulţi călători internaţionali şi vor consolida relaţiile de business dintre România şi restul Europei. Echipajul nostru prietenos, alcătuit din colegi români, este nerăbdător să vă întâmpine la bordul aeronavelor WIZZ!", comunică, în aceeaşi conferinţă de presă, Tamara Vallois.

Compania informează ca începând cu septembrie, cele mai noi zboruri Wizz Air vor conecta Timişoara cu Billund, încântătorul oraş din inima Danemarcei, care este oraşul de origine a renumitei companii Lego, două oraşe interesante din Germania - Nuremberg cel plin de istorie, în stil gotic, şi Karlsruhe/Baden-Baden, o destinaţie spa, de relaxare, situate la graniţa cu Franţa, cu unele dintre cele mai atractive castele din ţară, precum şi cu Doncaster/Sheffield, în Marea Britanie, perla Epocii Victoriene, se arată în documentul citat

De asemenea, primul zbor Wizz Air din Timişoara a decolat în 2008, iar de atunci compania a devenit lider pe aeroportul Traian Vuia cu peste 4,8 milioane de pasageri transportaţi până în prezent. În 2018, Wizz Air a transportat mai mult de 730.000 de pasageri pe cursele din Timişoara. WIZZ oferă oportunităţi accesibile de călătorie în toată Europa tuturor tipurilor de pasageri prin 19 rute cu tarife reduse spre 9 ţări de la Aeroportul Traian Vuia din Timişoara, se mai arată în comunicat.

Directorul aeroportului Timişoara, Daniel Idolu, spune, potrivit comunicatului, că pentru aeroportul pe care îl administrează, "introducerea acestor rute este bine-venită deoarece reflectă un interes al populaţiei regiunii de vest pentru aceste destinaţii, dar şi al locuitorilor din zonele deservite de cele patru aeroporturi pentru Timişoara. Partenerul nostru, Wizz Air, a făcut studii de piaţă şi s-a consultat îndelung cu administraţia aeroportului înainte de a lua decizia de a introduce aceste patru noi destinaţii şi de a creşte frecvenţele pentru celelalte cinci".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb