ÎN ULTIMELE 60 DE ZILE,  Tranzactii de 3,5 milioane RON realizate de utilizatorii Sodexo Pay si Apple Pay

C.B.
Companii / 7 februarie 2020

Sven Marinus

Sven Marinus

In ultimele doua luni, 10% din totalul utilizatorilor de carduri Sodexo au trecut la sistemele de plata mobila, realizand tranzactii in valoare totala de 3,5 milioane de RON. Sodexo Romania a oferit utilizatorilor platformelor Android si Apple posibiltiatea platilor mobile pentru toate produsele Sodexo - Gusto, Cadou, Cultura, Turist, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Utilizatorii pot descarca gratuit aplicatia Sodexo atat pe dispozitivile Android cat si Apple, marcand astfel o premiera pe piata locala a furnizorilor de beneficii extra-salariale unde Sodexo este singurul care ofera ambele solutii mobile de plata.

Sven Marinus, CEO Sodexo Pass Romania, a declarat:"Sodexo Romania a atins o rata de digitalizare de 70% pentru tichetele sale de masa, totalizand un million de utilizatori care au facut trecerea catre cardul Sodexo. Orase precum Timisoara si Sibiu inregistreaza un nivel de digitalizare si mai mare, de 80%, aratand interesul angajatilor din Romania pentru solutiile digitale. Cu Apple Pay si Sodexo Pay, Sodexo Romania face urmatorul pas in dezvoltarea sistemelor de plata mobile, fiind totodata recunoscuti cu un premiu pentru eforturile noastre".

Utilizatorii Sodexo au acces la o retea de parteneri ce numara 30.000 de locatii, restaurante, cafenele, fast-food-uri, magazine pentru cadouri, librarii, pensiuni, hoteluri si agentii de turism, unde pot utiliza cardurile Sodexo.

Sodexo Pay, aplicatia gratuita dezvoltata pentru utilizatorii Android a fost lansata anul trecut in luna octombrie, Sodexo devenind astfel primul emitent de carduri si vouchere din Romania care ofera un sistem de plata mobila utilizatorilor de Android.

Aplicatia Apple Pay a fost lansata in decembrie 2019 si ofera utilizatorilor de iOS o metoda sigura si simpla de a plati rapid si convenabil folosind cardurile Sodexo.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb