ÎN URMA SEMNĂRII UNUI PARTENERIAT Medicover România a decis relocarea clinicii deţinute în Braşov în cadrul spitalului Clinicco

G.U.
Miscellanea / 9 decembrie 2020

Medicover România a decis relocarea clinicii deţinute în Braşov în cadrul spitalului Clinicco

Medicover România, unul dintre cei mai importanţi furnizori privaţi de servicii medicale, a decis relocarea clinicii deţinute în Braşov în cadrul spitalului Clinicco, în urma semnării unui parteneriat între cele două companii, conform unui comunicat de presă. Noul sediu este mai spaţios, localizat accesibil şi include specializări noi, ca pediatria, ortopedia sau cardiologia. Parteneriatul permite accesul facil al pacienţilor la o gamă mai largă de servicii şi specialişti în domeniul medical.

Potrivit comunicatului, începând cu luna ianuarie 2021, pacienţii Medicover din Braşov sunt invitaţi într-un nou spaţiu, amplasat în clădirea Spitalului Clinicco, de pe Strada Şcolii, numărul 8. Clinica ocupă acum un spaţiu de peste 853 de metri pătraţi, iar pacienţii au acces la 23 specialităţi medicale, precum şi servicii de spitalizare.

"Dorim să oferim pacienţilor care ne trec pragul acces la cei mai buni medici şi cele mai bune soluţii de tratament. Spitalul Clinicco este un partener cu standarde şi valori similare, care completează portofoliul de servicii pentru pacienţi. Vom continua să investim în dezvoltarea tehnică şi atragerea celor mai buni doctori pentru a deservi braşovenii, oferind servicii la cel mai înalt nivel", a declarat Florinela Cîrstina, director operaţional Medicover România.

"Ne onorează colaborarea cu o reţea internaţională de clinici ca Medicover, cu expertiză şi pasiune deosebită pentru actul medical. Împreună ne putem completa serviciile pentru a menţine pentru pacienţi un standard de îngrijire medicală, la nivel occidental", a declarat Radu Pavel, director executiv al Spitalului Clinicco.

Clinicco este o companie medicală cu o activitate de peste 11 ani, cunoscută pentru centrul său de cardiologie intervenţională, chirurgie cardiovasculară şi pentru clinica de ortopedie. Capacitatea spitalului este de 100 de paturi. Compania face parte din grupul local de firme ICCO.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb