ÎNCEPÂND CU 30 OCTOMBRIE Clinicile Dentare Dr. Leahu inaugurează în Cluj-Napoca Centrul Regional de Excelenţă

G.U.
Piaţa de Capital / 28 octombrie 2021

Clinicile Dentare Dr. Leahu inaugurează în Cluj-Napoca Centrul Regional de Excelenţă

Clinicile Dentare Dr. Leahu inaugurează în Cluj-Napoca, începând cu 30 octombrie, Centrul Regional de Excelenţă, potrivit unui comunicat de presă. În urma unui proces complex care a durat trei ani şi care a presupus un buget total investit de peste 2 milioane de euro, acesta este cel mai de impact proiect realizat până acum de reţea şi a doua investiţie a acesteia în judeţul Cluj, după deschiderea clinicii din Turda.

Potrivit sursei citate, clinica din Cluj-Napoca, situată pe Calea Turzii, nr.173, se întinde pe o suprafaţă utilă de aproximativ 1200 mp şi integrează 18 cabinete, bloc operator şi capacitate pentru terapie intensivă, 2 centre de radiologie dentară, laborator dentar şi "Academia Spaţială", concept unic în România dedicat serviciilor pentru copii. Pacienţii clujeni vor avea acces la toate serviciile din sfera stomatologiei, urmând să primească toate opţiunile de tratament la problemele dentare de orice nivel de complexitate, inclusiv la proceduri realizate sub anestezie generală asistată ATI.

Echipa locală, încă în formare, numără 30 de persoane, dintre care 14 medici şi 9 asistente medicale, având profesionişti cu pregătire academică internaţională, precum Dr.Bogdan Moldoveanu, lector internaţional şi unul dintre cei doi medici din România acreditaţi de Asociaţia Americană a Endodonţilor şi în top 3 medici certificaţi de către Societatea Europeană de Endodonţie.

"Industria serviciilor medicale şi, în special, stomatologia, are nevoie de infrastructură construită performant, care să servească pacientului şi să ofere siguranţă. Experienţa pandemiei ne-a adus în prim plan această realitate şi a accentuat mai mult ca oricând că noi, medicii, avem responsabilitatea de a ne întoarce la valori fundamentale, la semenii noştri, investindu-ne resursele pentru a face bine. Avem de respectat o promisiune făcută pacienţilor noştri - de a le oferi sănătate reală şi o experienţă excepţională pe tot parcursul vieţii. Performanţa medicală se măsoară şi în ani alături, iar noi avem datoria de a crea o instituţie medicală stomatologică sustenabilă pentru mai multe generaţii.", declară dr. Ionuţ Leahu, CEO şi fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

Conform comunicatului, serviciile stomatologice vor fi realizate în echipe multidisciplinare care vor acoperi de la tratamente uzuale la proceduri complexe. Pacienţii îşi vor putea reface întreaga dantură în doar 24 de ore, iar cei care nu au suficient os şi pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinţi ficşi, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenţie stomatologică chirurgicală, implanturile zigomatice.

Pentru aceste servicii stomatologice, pacienţii vor avea alternative de plată - prin card de credit, cu 12 sau 18 rate lunare fără dobândă sau prin programul DentalCredit, care asigură un plan de finanţare personalizat direct în clinică. De asemenea, aceştia vor putea beneficia şi de abonamente lunare la un cost redus, începând de la 20 lei, prin aplicaţia SanoPass, cu programarea şi validarea vizitelor medicale prin scanarea unui cod QR, la recepţia clinicii. Acestea facilitează accesul la serviciile de prevenţie - profilaxie dentară, radiologie şi consultaţii - extrem de importante în condiţiile în care prevenţia din domeniu este la un nivel foarte scăzut (potrivit studiului Kantar realizat pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional în ianuarie 2021, peste jumătate dintre români nu merg deloc la medicul stomatolog, iar 30% dintre familiile care au copii în întreţinere nu i-au dus niciodată la un control stomatologic şi nici nu-şi propun să facă acest lucru).

Piaţa serviciilor stomatologice din Cluj a crescut cu procente importante în fiecare an, situându-se pe locul 2 după Bucureşti ca cifră cumulată a veniturilor jucătorilor locali din domeniu, la aproximativ 104,6 milioane lei, potrivit Coface România. În topul primelor 1000 de clinici de stomatologie la nivel naţional, se găsesc peste 50 de companii din Cluj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb