ÎNCEPÂND DE JOI Piaţa AeRO îşi deschide porţile pentru acţiunile Raiko Transilvania

A.I.
Piaţa de Capital / 6 aprilie 2021

Piaţa AeRO îşi deschide porţile pentru acţiunile Raiko Transilvania

Acţiunile producătorului de sisteme pluviale Raiko Transilvania vor intra la tranzacţionare în piaţa AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), începând de joi, 8 aprilie, sub simbolul RKOT, se arată într-un comunicat al operatorului pieţei noastre de capital.

Anterior listarii pe AeRO, Raiko Transilvania a derulat două plasamente private (iulie 2019 şi februarie 2020) prin care a atras aproape 1,9 milioane lei de la investitorii din piaţă, pentru finanţarea activităţii curente a societăţii, susţinerea activităţilor de marketing şi a eventualei extinderi a activităţii prin fuziuni.

Raiko Transilvania are un capital social de 4,1 milioane lei, divizat în 4,1 milioane de acţiuni, cu o valoare nominală de 1 leu/acţiune. La începutul lunii februarie 2021, Administratorul Unic şi Directorul General al Raiko Transilvania, Tomasz Kurcin, deţinea împreună cu soţia sa 53,25% din acţiunile Raiko Transilvania. În nume propriu, Tomasz Kurcin deţine 18,21% din acţiuni, iar societatea Tax & Capital Advisors SRL, deţinută de Tomasz Kurcin şi soţia sa, are 35,04% din acţiunile producătorului de sisteme pluviale.

În urma celui de-al doilea plasament privat, Raiko Transilvania a obţinut o capitalizare anticipată de patru milioane lei (826.000 de euro).

TradeVille a intermediat ambele plasamente private şi, totodată, admiterea la tranzacţionare a societăţii pe piaţă AeRO, în calitate de Consultant Autorizat.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Salut orice companie ce se listează, dar totuși parcă Raiko nu are nici sare ,nici piper iar activitatea si profitul sunt la limita de jos!

    1. Ce conteaza.....s-a dat drumul la junkuri....Las ca are Fire byte la limita de sus...vanzari si profit uriase :)))))))))))))))))). Atata vreme cat tatucul actiunii ti o ridica cum vrea el morisca se invarte indiferent ca in spate sunt junkuri sau chiar si baieti care masluiesc sit financiare (supraevalueaza vanzarile si profitul si sunt prinsi de auditor :))))))))) si apoi spun ca e o chestie minora, s a rezolvat deja. In orice caz stilul asta de plasament privat + cotare a orice si oricum va dauna bursei.

      O alta petarda uda. Dar ce mai conteaza daca apucam si noi sa ciupim cate ceva ;)

      Trebuie sa recunosti : toata lumea este multumita !.

    tot a ajuns la 5x in primele 5 minute. Orice listeaza se vinde. Devine o parodie toata treaba. Pacat de companiile serioase care vor veni.

    1. Nu e o parodie, e piata libera... Vanzatorii potentiali sunt maxim 149 la numar, pe cand cumparatorii sunt mult mai multi, adica doar de vreo 5 ori mai multi ;)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb