Infinit Solutions a lansat Plazafotbal.ro

F. A.
Companii #IT / 13 iulie 2010

Plaza România, împreună cu Infinit Solutions, au lansat pentru toţi iubitorii fotbalului, dar mai ales pentru doamnele şi domnişoarele care le sunt alături, platforma online plazafotbal.ro. Campania a fost dezvoltată din punct de vedere strategic, creativ şi implementare de către agenţia de publicitate Propaganda, partea de strategie şi implementare online fiind realizată de Infinit Solutions, informează un comunicat remis redacţiei.

Anda Marinescu, Director de Marketing Anchor Grup, a afirmat: "Ştim că de multe ori meciurile de fotbal nu au aceeaşi savoare pentru femei cum au pentru barbaţi, dar ştim şi că shopping-ul trezeşte sentimente similare. Campionatul Mondial devine astfel o oportunitate pentru toţi. Amatori de fotbal sau nu - toată lumea are acum parte de surprize: zona VIP pentru cei care vor să urmărească meciurile şi cupoane de cumpărături pentru cei pasionaţi de shopping."

Alex Cernătescu, CEO Infinit Solutions, a declarat: "Împreună cu partenerii noştri de la Propaganda am decis să adoptăm o altă abordare, complet nouă, în care femeile să fie motorul principal, iar activităţile să fie dedicate în special orizontului lor de aşteptare. Astfel, a prins contur ideea unei platforme simple care pune accentul pe o ecuaţie simplă, dar revelatoare: femeile iubesc shoppingul, bărbaţii iubesc fotbalul, iar Plaza România a găsit mixul perfect pentru a îi face pe amândoi fericiţi. Şi el şi ea pot paria pe echipa preferată, pot rezerva locuri pentru vizionarea meciurilor în zona VIP sau pot câştiga diverse premii specifice interesului fiecăruia."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb