Infosan compensează lipsa cadrelor medicale din oftalmologie printr-un program de formare dedicat medicilor rezidenţi

T.B.
Ştiri utilitare / 13 mai

Rareş Ciubotaru, Director Executiv Infosan

Rareş Ciubotaru, Director Executiv Infosan

Infosan, singurul spital privat de oftalmopediatrie din România, a dezvoltat un program intern de formare adresat în special medicilor rezidenţi, în vederea compensării lipsei de personal medical calificat în domeniul oftalmologiei şi oftalmopediatriei, se arată într-un comunicat al Infosan, remis redacţiei.

Potrivit sursei, "În contextul în care sistemul de sănătate din România se confruntă cu o criză a resurselor umane în domeniul medical, care se suprapune totodată cu o lipsă a posibilităţii de specializare în oftalmopediatrie pentru viitorii medici, Infosan a decis să dezvolte un program intern. Astfel, oferim oportunităţi de învăţare şi dezvoltare profesională pentru viitorii medici, pregătindu-i să facă faţă provocărilor medicale complexe din domeniul oftalmopediatriei", a declarat Rareş Ciubotaru, Director Executiv Infosan.

Programul de formare al medicilor rezidenţi este conceput pentru a oferi o experienţă practică şi educaţională complexă, sub îndrumarea unui personal medical supraspecializat şi dedicat. Participanţii la program beneficiază de oportunităţi de învăţare în diverse ramuri ale oftalmologiei şi oftalmopediatriei. Până în prezent, 5 medici au fost formaţi post rezidenţiat prin programul desfăşurat de Infosan, precizează sursa.

Potrivit comunicatului, "Calitatea serviciilor pe care le oferim pacienţilor noştri este prioritară pentru noi, astfel că ne dorim să ne asigurăm că echipa noastră este formată din cei mai buni specialişti. Acest program este o investiţie în viitor, prin care ne asigurăm că viitoarea generaţie de medici va fi pregătită să ofere servicii de îngrijire la standarde înalte şi să facă faţă provocărilor medicale complexe. Iniţierea acestui program face parte din strategia noastră şi reprezintă un pas esenţial în soluţionarea crizei de personal medical din România", a mai adăugat Rareş Ciubotaru.

Programul de formare de la Infosan este deschis medicilor rezidenţi care doresc să-şi dezvolte abilităţile şi competenţele într-un mediu medical modern şi stimulant. Candidaţii selectaţi vor avea oportunitatea de a învăţa de la experţi din domeniu şi de a acumula experienţă practică valoroasă în cadrul spitalului Infosan.

În prezent, spitalul Infosan are un număr de 35 cadre medicale şi o capacitate de tratament de 3000 de pacienţi pe lună în ambulatoriu şi 300 de pacienţi pe lună în spitalizare de zi, transmite sursa.

Compania are în plan să deschidă o nouă clinică în Bucureşti cu activitate centrată pe aceeaşi nişă, până la finalul anului. Infosan va deschide pentru cel de-al doilea sediu alte 5 posturi pentru medici specialişti, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb