Întâlnire între ministrul Justiţiei şi experţi independenţi anticorupţie

F. A.
Politică / 19 ianuarie 2011

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a avut marţi, 18 ianuarie 2011, o întâlnire cu cei doi experţi independenţi selectaţi de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în vederea elaborării auditului strategiilor naţionale anticorupţie derulate în intervalul 2005-2010, Drago Kos şi Constantine Palicarksy, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.

"Combaterea corupţiei este o preocupare în toate Statele Membre ale Uniunii Europene. Strategiile şi politicile anticorupţie au dat rezultate, dar în continuare trebuie să punem accentul pe o mai mare coerenţă a acestora. Programul de evaluare a acestor strategii a fost preluat de Ministerul Justiţiei şi se va desfăşura prin intermediul a doi experţi independenţi. Vom pune la dispoziţia Ministerului Administraţiei şi Internelor, Consiliului Superior al Magistraturii, Ministerului Public şi a altor instituţii cu atribuţii în domeniul luptei împotriva corupţiei rezultatele evaluării noastre", a declarat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Vizita echipei de experţi a avut loc în contextul acordului încheiat în decembrie 2010 de Ministerul Justiţiei şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), pentru implementarea recomandării Comisiei Europene din iulie 2010, din cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare, şi anume "Consolidarea politicii generale anticorupţie, în special printr-o coordonare la nivel înalt şi pe baza unei evaluări independente a impactului rezultatelor ultimelor două strategii puse în aplicare începând cu anul 2005".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb