Întors de la Hanoi, Trump se confruntă cu multe alte provocări

L.A.
Internaţional / 1 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Preşedintele Donald Trump şi-a asumat în călătoria sa în Vietnam o problemă de politică externă spinoasă care a îngreunat mandatele multora dintre predecesorii săi.

După acest summit, situaţia nu s-a schimbat. Mai mult, Trump şi Kim Jong Un s-au despărţit cu nişte dezacorduri în vederea sancţiunilor economice în plus, decât cu un acord semnat prin care Coreea de Nord să-şi asume denuclearizarea. La venirea sa, l-a întâmpinat mărturia fostului său avocat, Michael Cohen, care l-a acuzat ca a încălcat legea în timpul mandatului său.

Trump se confruntă cu provocări şi pe alte fronturi: discuţii sensibile cu China asupra unei înţelegeri comerciale, o criză în Venezuela, tensiuni între India şi Pakistan şi încercarea Congresului de a-i ucide declaraţia de urgenţă pentru asigurarea finanţării zidului de la graniţă cu Mexicul.

De asemenea, Procurorul Special al Statelor Unite, Robert Mueller, se apropie de finalul anchetei sale în ceea ce priveşte amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016, o chestiune ale cărei speculaţii vor continua să producă multe titluri, informează Reuters.

Înainte ca Trump să plece în Vietnam, s-a plâns în privat că democraţii vor merge mai departe cu mărturia lui Cohen, încălcând o regulă nescrisă care interzice atacarea preşedintelui în timp ce este peste hotare.

"El a fost foarte nemulţumit că au ţinut audierile în timp ce el era în străinătate", a spus o persoană care a fost prezentă şi a cerut să rămână anonimă. "De asemenea, a fost foarte nemulţumit că ancheta lui Mueller nu a fost încheiată înainte de plecarea lui. Simţea că era ca un nor peste el." a mai adăugat această, conform Reuters.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb