Investiţii în fondurile BT Asset Management prin BT Pay

R.S.
Bănci-Asigurări / 30 septembrie

Investiţii în fondurile BT Asset Management prin BT Pay

BT Pay vine cu o alternativă de economisire pentru clienţii Grupului Banca Transilvania care folosesc această aplicaţie, Investiţii în fondurile administrate de BT Asset Management (BTAM), conform unui comunicat transmis redacţiei.

Toţi paşii necesari pentru a investi prin intermediul fondurilor BTAM sunt online: alegerea fondului, semnarea contractului, tranzacţionarea şi vizualizarea istoricului investiţiilor. De asemenea, clienţii au opţiunea de a activa recurenţa investiţiilor, potrivit comunicatului.

Fondurile oferă posibilitatea investirii, din veniturile lunare, într-unul sau mai multe fonduri mutuale, pe termen scurt, mediu sau lung. Suma minimă pentru prima investiţie într-un fond porneşte de la 50 lei/25 euro/25 dolari americani. BT Asset Management oferă o gamă variată de fonduri de investiţii, cu grade de risc şi randamente potenţiale foarte diferite: de la fonduri de obligaţiuni sau cu venit fix, până la fonduri care investesc în acţiuni din România, Uniunea Europeană sau din state terţe, inclusiv fonduri tematice - agro, energie, real estate sau tehnologie.

"Noua opţiune aduce mai aproape clienţii BT de lumea investiţiilor, printr-o experienţă simplă, rapidă şi care oferă claritate în alegerea fondului în funcţie de obiectivele utilizatorului.  Este un pas important în educaţia financiară şi în formarea de comportamente prin gestionarea sănătoasă a banilor. Fondurile de investiţii reprezintă o alternativă de economisire care completează universul BT Pay şi care ajută la un plan financiar pe termen lung, inclusiv prin setarea unei investiţii recurente. Utilizatorii pot alege fonduri care investesc în cele mai importante companii din România, promovându-ne ca ţară şi susţinând astfel capitalul românesc. Gama de produse este completată de fonduri care investesc în companii internaţionale din diferite domenii, asigurând în acest fel un portofoliu diversificat" - declară Oana Ilaş, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9756
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4451
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2677
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9563
Gram de aur (XAU)Gram de aur378.7000

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb