Iohannis: "Sebastian Burduja - un candidat redutabil la Primăria Capitalei"

T.B.
Politică / 23 aprilie

Iohannis: "Sebastian Burduja - un candidat redutabil la Primăria Capitalei"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că Sebastian Burduja, actualul ministru al Energiei, este un "candidat redutabil" la Primăria Capitalei, potrivit agerpres.

Conform sursei, "Nu vreau să dau calificative, dar cred că domnul ministru Burduja este un candidat redutabil", a spus şeful statului.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. A intrat prea tarziu in cursa. Voturile de dreapta s-au orientat deja catre Nicusor prin introducerea in cursa a strutocamilei Cirstoiu.

    Imi pare rau pentru Burduja, deoarece este printre putinii PNListi care isi merita locul in politica si care probabil ca va iesi sifonat din aceasta intrecere. 

    1. Fumezi marfa de calitate!!!

    Burduja este candidatul ideal .Acopera pe cei care nu mai cred in N.D.„ eternul copil minune al matematicii ”si partea de votanti ai PSD ce se vor olecuta mai emancipati .Piedone pierde votantii in favoarea lui Firea iar N.D. in favoarea lui Burduja .Naivitatea copilareasca a unuia dintre candidati impreuna cu salamul cu soia halit pe marginea santului al altuia reseteaza jocul politic la Capitala .

    Zise Joianu din private jet.

    Cel mai „ bine” situat in sondaje dintre cei doi , Firea si Burduja ,poate partaja cu celalalt conducerea Primariei capitale daca o data cu cistigarea alegerilor de catre PSD si PNL vor reconfigura functia de vice Primar oferindu-i viceprimarului noi competente sporite .Pe de alta parte aparitia unui program scurt cu doar citeva teme ce pot fi realizate in urmatorii patru ani impreuna de catre Firea si Burduja îi vor face cistigatori .Firea ia din votantii lui Piedone iar Burduja pe cei ai lui N.Dan .

    1. Nu ai inteles nimic. Romanii nu mai vor PSD si remorca PSD-ului PNL. Asa ca o muscati iar.

    Burduja junior e un escroc pe modelul "ce de naste din pisica, tot fura de stinge". Licheaua se lauda cu realizarea statia de pompare de la Tarnita Lapustesti a carei societati de proiect a desfiintat-o escrocul, chipurile, ca sa reia intreg proiectul care a debutat... cum altfel? printr-o licitatie anulata de marele escroc Burduja. In timp ce fraierii nu se mai opresc din a profeti ei ce lucruri marete va face aceasta lichea vopsita. Daca e diferenta intre vorbe si fapte, orice om educat da prioritate faptelor.

    1. statiei

      I se mai spune selfie....

      În mediul academic Burduja e cunoscut ca fetitza

    Nu prea inteleg, dl Iohannis, care ne-a salvat de Dragnea, ne-a salvat Ardealul, votat parafat, autonomio de PSD in pandemie, cand nu era nimeni atent, doar ca Iohannis nu a semnat, deci dl Iohannis, care era anticomunist si antipesedist, si a fost de partea demonstrantilor anti Dracnea de la Bucuresti, cele cu telefoanele aprinse, si cu tunurile cu apa si cu gaze, ei nu inteleg cum acum s-a facut asa frate de cruce cu PSD ul?

    Cu sustinerea pe care o ai,e bine sa nu te pronunti.Nu de alta dar sa nu-i dinminuezi sansele.

    burduja nu e ala caruia i-a murit copilasul inecat in propria piscina (evident, "atent supravegheat" de securistul de ta-su) iar dupa 2 zile o ardea "rezistent" in piata victoriei? cat de fucked up emotional sa faci asa ceva?

    1. Bravo! Ești singurul de p aici care a înțeles ceva

    Absolut redutabil! Poate spera la 11 % - cat a luat Predoiu in 2016 !

    Mafia imobiliara, clanurile si interlopii trag sforile si la București si la Cotroceni.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5981
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3070
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9688
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.6543

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb