IONEL DANCĂ: ''Pentru numirea lui Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei au fost respectate toate condiţiile legale''

G.U.
Politică / 23 octombrie 2020

''Pentru numirea lui Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei au fost respectate toate condiţiile legale''

Toate condiţiile legale au fost respectate pentru numirea lui Traian Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei şi asupra probităţii morale şi competenţelor profesionale ale acestuia nu există dubii în spaţiul public, a afirmat astăzi şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, conform Agerpres.

"Asupra probităţii morale şi competenţelor profesionale ale domnului Traian Berbeceanu nu cred că există dubii în spaţiul public. În ceea ce priveşte chestiunile procedurale, pentru numirea domniei sale în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti au fost respectate toate condiţiile legale", a precizat Dancă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, întrebat în legătură cu faptul că Traian Berbeceanu a fost numit, iniţial, într-o funcţie la grupul PNL din Camera Deputaţilor pentru a putea fi desemnat, ulterior, în funcţia de prefect.

Ionel Dancă a menţionat că în cazul fostului prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, "s-a aplicat formula mobilităţii în funcţie, respectiv detaşarea acestuia în cadrul corpului de inspectori guvernamentali".

"Corpul inspectorilor guvernamentali este corpul aflat la dispoziţia Guvernului, pentru diverse reglementări, atribuţii, în ceea ce priveşte zona aceasta de monitorizare, asistenţă, a serviciilor publice din cadrul administraţiei publice centrale, este o zonă de competenţă unde Guvenul a considerat că domnul Gheorghe Cojanu poate să activeze în continuare, în timp ce, evident, pentru funcţia de prefect Guvernul a decis că este oportună înlocuirea acestuia cu altă persoană, cu domnul Traian Berbeceanu", a precizat Dancă.

Traian Berbeceanu a fost numit în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti printr-o hotărâre de Guvern publicată joi seară în Monitorul Oficial. Berbeceanu îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Cojanu, care a fost numit în funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb