Ionut Stroe (PNL): "George Simion tace asurzitor, în urma acuzaţiilor referitoare la legăturile cu serviciile de informaţii ruse"

G.D.
Politică / 8 aprilie 2023

Ionut Stroe (PNL): "George Simion tace asurzitor, în urma acuzaţiilor referitoare la legăturile cu serviciile de informaţii ruse"

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe afirmă, într-o postare pe Facebook, că liderul AUR George Simion "tace asurzitor", în urma acuzaţiilor referitoare la legăturile acestuia cu serviciile de informaţii ruse, remarcând că începem să vedem că în spatele unui aşa-zis "suveranism" se află doar o mare păcăleală cu iz rusesc. În ceea ce priveşte faptul că Simion are interdicţie de intrare şi în Republica Moldova, şi în Ucraina, liderul liberal conchide că "e greu să te dai pro-european în România, când un pic mai încolo, dincolo de graniţă, în Moldova şi Ucraina, alţii te consideră doar un pro-rus", informează News.ro.

"Se strâng deja multe acuzaţii că George Simion, liderul AUR, ar avea o legătură cu serviciile de informaţii ruse. Doar în ultima săptămână doi oficiali au spus asta cu subiect şi predicat: un fost ministru al apărării din Republica Moldova şi un agent al serviciilor de informaţii ucrainene. George Simion tace asurzitor pe acest subiect, iar tăcerea lui sună mai degrabă a vină. Începem să vedem că în spatele unui aşa-zis "suveranism" se află doar o mare păcăleală cu iz rusesc", scrie Stroe pe Facebook.

El remarcă şi că George Simion are interdicţie de intrare şi în Ucraina, nu doar în Moldova.

"Să explicăm mai bine: două ţări, vizate insistent de acţiunile Rusiei, au decis că George Simion este persoana non-grata. Oare de ce? De ce nu ne spune deschis, ca lider al unui partid parlamentar? Am observat toţi că George Simion este vocal în România doar pe subiectele care favorizează interesele Rusiei. Poate acum înţelegem mai bine de ce, de exemplu, la începutul agresiunii Rusiei în Ucraina, acelaşi George Simion a tăcut şi i-a luat foarte mult timp să zică ceva. E greu să te dai pro-european în România, când un pic mai încolo, dincolo de graniţă, în Moldova şi Ucraina, alţii te consideră doar un pro-rus", afirmă purtătorul de cuvânt al PNL.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Vin alegerile si apar traznaile pe piata...sper ca Simion sa l dea in judecata daca se considera calomniat...oricum nu conteaza, PNL merge dupa PNTCD....

    Nu e pro european partidul aur , e pro rus, nu va bateti capul. Sosoanca la fel nu mai tin minte ce partid are. Aur si partidul lui sosoanca sunt pro ruse. Mai putin conteaza daca sunt platiti de rusi sau nu.

    1. Fake news rostogolit aceeași propagandă care prostea oamenii cu "dacă te vaccinezi nu mai faci COVID" sau cu "liberalizarea aduce o SCĂDERE a prețului gazului și energiei electrice" sau "rușii rămân fără rachete din aprilie 2022". Poți mai mult, scapă de sub prosteala propagandei!

      AUR e un partid PRO românesc care a militat de la început pentru Unirea Basarabiei cu țara. AUR nu pro-european sau pro-rus și nici nu trebuie să fie! 

      Basarabia a fost cedata la URSS fara un foc de arma. Apoi romanii s-au aliat cu nemtii impotriva rusilor in speranta ca o vor recupera. Nemtii au pierdut. Basarabia bye bye. Acum ce-ai vrea? Dupa 100 de ani. Nu vezi ca si moldovenii din moldova nu vor unirea cu Romania. Deja se considera moldoveni. Basarabenii la fel. Au cerut ei unirea cu Romania dupa 100 de ani dupa ce au fost lasati in plata domnului la rusi? Nuu. Asa ca vezi-ti de treaba. Ucraina si Moldova vor fi in UE, vor fi cu timpul si in Schengen, noi la fel, asta e viitorul.

      Si da AUR istii sunt pro rusi si antieuropeni anti Romania care e membra NATO si UE.  

      nu-i mai albii ca tot apar nuantele ros-albastrii

      Neam de tr.ada.tor ce sunteti, asa ati lasat teritoriile la rusi ca si acum ca asa va spune stapanul. Ati schimbat stapanul ca pana acum erati cu limba in c. la rusi acum sunteti cu limba in c. la USA si UE. Slug.ar.nic.i pana lasfarsit se.uristi.lor vanzatori de neam si tara.

    Si tu si PNL ul tau taceti ca strutii la tunurile din asigurari. Ne costa aproape 1 Millard de euro falimentele din asigurari si voi faceti zid pentru coruptul de Marcu. Mars!

    Pnl ul o fi ticalos dar haur si Sosoaca sunt tradatori!

    1. Pnl+psd+aur= aceeasi mizerie.

      Si Udmr, am uitat... 

      Nu PSD, PNL si UDMR sunt tra.da.torii Romaniei.

    Circ "copy paste" a democratilor facuta lui Trump,

    alegatorii romani nu cred ca vor aprecia,

    chiar asa mare e frica de AUR ?! 

    1. aur a mostenit mare parte din cloaca lui vadim si funar care s-a vazut cat a facut si cat a crescut in 30 de ani

      aur e limitat si isi poate depasi nisa doar daca e cooptat de catre psd la guvernare

    Stroie, voi la PNL ati vazut niste sondaje ca sunteti real pe la 19-20%. Maxim. AUR este pe la 15-16%. In loc sa luati masuri prin politici coerente ca stati ca niste mameluci la guvernare si nu aveti nicio directie si nici o strategie pentru aceasta tara, tot ce ati decis sa faceti este sa dati in AUR. De aia merge tara asta prost si de aia furati voi pe capete, ca e Simion agent rus. Hai siktir!

    1. Vise, 19-20% oau ce vise PNL-iste. Nu vor mai trece pragul.

    Și tu ești (...), pe neam , pe pile...

    Tara de pile, condusa de idioti 

    1. Ginerele lui Vela. Si-a lasat nevasta si a luat-o pe fiica-sa lui Vela ca oferea mai multe avantaje.

    Incep sa va tremure izmenele pe voi ca vin alegerile si nmeni nu va mai voteaza. Hot.ie si jaf mai mare ca in acesti 5 ani facut de PSD, PNL si uDMR nu s-a mai vazut. PNL va disparea.

    1. Sper sa dispara PNL si PSD dar nu si va intampla, vor ramane la butane si vor fura si vor minti in continuare.

      Sper sa dispara si mercenarul Stroe care a aparut la tv in chiloti. Altul ar fi fost marcat pe viata, asta vad ca e promovat. Poate le-a placut peneleilor ca au dat unministru chilotar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb