Irina Loghin a întrerupt transmisiunea în direct a unui post de televiziune

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 24 august 2006

Irina Loghin a întrerupt marţi seară, la Brăila, transmisiunea în direct a unui post local de televiziune, pe motiv că nu suportă să fie filmată, transmite Rompres. Cunoscuta interpretă de muzică populară a fost invitată la Brăila împreună cu Fuego să susţină un concert cu ocazia zilelor judeţului, dar imediat ce a urcat pe scenă le-a cerut operatorilor TV şi fotoreporterilor să se depărteze de scenă. După 10 minute a revenit şi a solicitat să nu fie filmată deloc, ameninţând că va întrerupe spectacolul, dacă nu se închid toate camerele şi dacă nu dispar aparatele de fotografiat, şi a cerut publicului să o ajute în demersul său.

Rugămintea interpretei a fost ascultată de reprezentanţii presei, postul local de televiziune MEGA TV, care a difuzat în direct tot programul organizat cu ocazia zilelor judeţului, fiind nevoit să îşi întrerupă transmisiunea în direct.

"Am văzut nişte imagini cu mine care nu mi-au plăcut şi de atunci mi-am zis că nu voi mai lăsa pe nimeni să mă filmeze şi să mă fotografieze. Acesta este motivul pentru care v-am cerut să închideţi camerele şi aparatele de fotografiat", a declarat Irina Loghin.

Spre deosebire de Irina Loghin, Fuego nu a avut probleme cu operatorii şi fotoreporterii care îşi făceau meseria, mai mult chiar i-a plăcut să fie în prim planul camerelor, coborând în public şi făcând o baie de mulţime.

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Stancu, organizatorul manifestărilor dedicate zilelor judeţului, a declarat că se abţine de la orice comentariu legat de cererea adresată presei de Irina Loghin, dar a precizat că interpreta nu a solicitat astfel de condiţii în momentul în care a acceptat să concerteze la Brăila.

Zilele judeţului sunt programate în perioada 20-24 august, cu ocazia împlinirii a 525 de ani de atestare documentară a judeţului, dar şi 125 de ani de la înfiinţarea Muzeului Brăilei şi a Bibliotecii "Panait Istrati".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb