KELEMEN HUNOR: "A venit momentul să avem un guvern stabil"

J.P.
Politică / 21 decembrie 2020

"A venit momentul să avem un guvern stabil"

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astăzi că a venit momentul unui guvern stabil, cu o majoritate stabilă, menţionând că în noua echipă de guvernare sunt oameni serioşi, competenţi, cu o "viziune armonizată", conform Agerpres.

"Trecem printr-o criză economică şi toate consecinţele pandemiei, deci ne-am asumat o misiune împreună cu colegii noştri, am format o majoritate parlamentară pentru că în această perioadă care urmează România are nevoie de o stabilitate politică. Opt ani de zile am avut o criză permanentă, dar a venit momentul să avem un guvern stabil, cu majoritate stabilă şi să încercam să guvernăm România în aşa fel încât fiecare om, fiecare comunitate să aibă o perspectivă clară, să existe predictibilitate şi să existe speranţa zilei de mâine pentru o viaţă mai bună", a afirmat Kelemen Hunor după semnarea acordului de guvernare cu liderii PNL şi USR PLUS - Ludovic Orban, Dan Barna şi Dacian Cioloş.

El a spus că în echipa guvernamentală vor fi oameni foarte bine pregătiţi.

"Această coaliţie, trebuie să ştiţi de la bun început, este formată din oameni serioşi, competenţi, avem o viziune armonizată despre ce avem de făcut în următorii ani. Vom propune în echipă oameni foarte bine pregătiţi, competenţi şi deciziile noastre trebuie să fie transparente, eficiente şi, bineînţeles, cu rezultate. Trebuie să lăsăm la o parte orice demagogie, trebuie să ştim care sunt aşteptările oamenilor, bănuiesc că le ştim, sunt convins că le ştim şi trebuie să dăm aceste răspunsuri necesare foarte repede, foarte rapid, nu avem timp de pierdut, fiindcă lumea aşteaptă decizii rapide, decizii concrete", a adăugat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a menţionat că este nevoie şi de o viziune pe termen mediu şi lung.

"Sigur, dincolo de deciziile rapide, e nevoie şi de o viziune pe termen mediu, pe termen lung, fiindcă, într-adevăr, e nevoie de investiţii, e nevoie de a stabili un cadru foarte, foarte legal şi predictibil din punct de vedere al anilor care urmează pentru investitori, pentru investiţii, ca să putem crea locuri de muncă, ca să existe siguranţa zilei de mâine pentru fiecare cetăţean şi sunt convins că vom reuşi, fiindcă de aceea ne-am asumat, împreună cu PNL şi cu USR, această guvernare", a arătat Kelemen Hunor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Si totuși dle ce-ai căutat duminică la Budapesta? Ai dat impresia că acolo se hotărăsc adevăratele probleme! E prima dată în viață mea când constientizez că ceva e grav,că nu ne înțelegem!

    bai ungurel,

    nu stiu cum vezi tu lucrurile dar ti-ai data arama pe fata! 

    ma baiete ce cauti tu la Budapesta? 

    daca as fi preseidntele Romaniei ti-as arata cartonasul rosu 

    ce ai facut tu nu este numai f grav din multe puncte de vedere dar este si IMORAl, ASTA DACA ITIT ESTE CUNOSCUTA NOTIUNEA 

    din punctul meu de vedere ai demostrat cat se poate de clar ca nu ai o maturitate suficienta ca sa fii angrenat tu si adunarea ta de ungurasi in rezolvarea problemelor tarii noastre! 

    esti UNIC in lume, si nu in sensul bun! 

    la tine covidul s-a asezat direct pe singurul neuron pe care-l posezi facandut-il muci 

    in termeni diplomatici LA REVEDERE

    DISPARI! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb